Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de ├«nchisoare. A fost acuzat de h─âr╚Ťuire sexual─â ╚Öi viol

image
Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoareFoto: Getty

Harvey Weinstein, ├«n v├órst─â de 67 de ani, mogul din industria american─â de film, a fost g─âsit vinovat de agresiune sexual─â ┼či de viol de gradul al treiliea, urm├ónd s─â isp─â╚Öeasc─â o perioad─â de 23 de ani dup─â gratii, au decis instan╚Ťele de judecat─â.

Fostul produc─âtor de la Hollywood Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de ├«nchisoare pentru viol ╚Öi agresiune sexual─â, dup─â ce avoca╚Ťii lui au cerut ├«n instan╚Ť─â pedeapsa minim─â, de 5 ani ├«n ├«nchisoare. Ap─âr─âtorii ├«┼či motiveaz─â solicitarea prin ÔÇ×c─âderea ├«n dizgra┼úieÔÇŁ a clientul lor, dup─â ce tot mai multe victime ale sale au avut curajul s─â-╚Öi fac─â povestea auzit─â, ├«n special prin intermediul mi╚Öc─ârii #metoo. 

Jura┼úii au stabilit vinov─â┼úia lui Weinstein ├«n cazul a dou─â capete de acuzare: agresiune sexual─â, care atrage condamnare ├«ntre cinci ┼či 25 de ani ├«n ├«nchisoare, ┼či viol, pedepsit de la ├«nchisoare cu suspendare p├ón─â la 4 ani dup─â gratii, noteaz─â CNN, citat de Mediafax. 

Peste 80 de femei, printre care actri┼úe precum Angelina Jolie, Salma Hayek ┼či Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de h─âr┼úuire sexual─â, viol sau agresiune, ├«n urma apari┼úiei, la ├«nceputul lunii octombrie 2017, a unui articol ├«n The New York Times ├«n care erau oferite detalii cu privire la mai multe pl├óngeri pe numele produc─âtorului de film, care a fost denumit, de-a lungul timpului ÔÇ×monstrul de la HollywoodÔÇŁ. 

Produc─âtorul de la Hollywood a fost acuzat de zeci de femei de h─âr╚Ťuire sexual─â, la sf├ór╚Öitul lui 2017. La pu╚Ťin timp dup─â mediatizarea scandalului, a luat na╚Ötere ╚Öi fenomenul #MeToo, care este o campanie online ce sus╚Ťine persoanele care au fost abuzate ╚Öi/sau h─âr╚Ťuite. Femei din toat─â lumea au publicat astfel, sub hashtag-ul respectiv, ├«nt├ómpl─ârile nepl─âcute de abuz prin care au trecut, ├«n scopul de a atrage aten╚Ťia asupra pericolelor care pot p├óndi la tot pasul. 

Produc─âtorul a decis s─â se predea poli╚Ťiei din Manhattan, New York, la opt luni de la apari╚Ťia primelor acuza╚Ťii, venite din partea femeilor din domeniul actoriei, care s-au dovedit a nu fi cazuri izolate. Avoca╚Ťii lui Harvey au declarat, la momentul respectiv, c─â acesta va pleda nevinovat ├«n fa╚Ťa instan╚Ťei. Procurorii l-au g─âsit ├«ns─â pe acesta vinovat, ├«n urma acuza╚Ťiilor de viol ╚Öi h─âr╚Ťuire sexual─â, sub care a fost pus ├«nc─â de la ├«nceputul demar─ârii anchetei. 

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png