Helciug a ajuns la 108 kg în tabăra de slăbit

Ultima actualizare:

    Înainte
Înainte

Cel poreclit „Greieraşul”, în primul sezon de la „Ferma vedetelor”, a rămas activ şi după încheierea cantonamentului de la PRO TV. Dan Helciug a înregistrat un nou album, a prezentat Eurovisionul naţional, are grijă de familia lui, dar şi de propria siluetă.

Nu are stare nici pe scenă, nici în viaţa de zi cu zi. Dan Helciug (42 de ani) s-a născut să facă show şi îi iese cu brio. Mai nou, de aproape o lună încoace, artistul s-a apucat să transpire şi pentru a-şi modifica silueta, nu doar pentru a pregăti lansarea albumului „Heart”, programată pentru pe 24 martie. S-a apucat de sport, în cadrul unui grup organizat, unde plăteşte 600 de lei lunar, merge la sală, dar este atent şi cu alimentaţia.


    Acum. Aşa arată  Dan Helciug la  108 kg şi 1,99 m
Acum. Aşa arată Dan Helciug la 108 kg şi 1,99 m

„Am intrat într-un program, care îmi oferă un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată. Am opt şedinţe de sport, 4 şedinţe de remodelare corporală, 4 de saună, monitorizarea programului nutriţional. Într-o lună am dat jos 5 cm în talie şi 4 kg. Am început să îmi remodelez corpul cu un aparat special, însă mai merg şi la înot, la sala de fitness, la aerobic. Chiar dacă sunt energic şi dansez mult pe scenă, am nevoie de pregătire zilnică. Cântăresc 108 kilograme la o înălţime de 1,99 metri. Acum mănânc porţii mai mici de mâncare, în care predomină legumele şi fructele”, ne-a povestit, în exclusivitate, Dan Helciug.

Nici în carieră solistul nu bate pasul pe loc. Recent a filmat un nou videoclip, la care a lucrat cu Chriss Casper, un artist complex, muzician şi regizor. 

Aleargă toată ziua după copii

simeon stalpnicul png

Dan Helciug ne-a mai povestit că Ruxy (4 ani) şi Luca (10 ani), copiii lui şi ai Elenei, sunt foarte năzdrăvani, aşa că solistul mai pierde din greutate şi alergând toată ziua după ei. Soţia lui îl ajută foarte mult şi în carieră, nu doar acasă.

Cu ea a colaborat şi la noul videoclip, şi tot ea îl ajută cu organizarea evenimentului de la Cinema Pro, din 24 martie, care va marca lansarea albumul “Heart”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net