Hienă, Vierme şi Şopârlă de la Animal X s-au făcut băieţi de casă

Ultima actualizare:

    Au fost în toate topurile  muzicale în urmă cu 19 ani
Au fost în toate topurile muzicale în urmă cu 19 ani

Trei băieţi plini de energie şi talentaţi rupeau topurile muzicale, în 1999, cu piesele “Pentru ea”, “N-am crezut” sau “Iubirea mea”. Anii au trecut, iar acum soliştii care aveau mare succes la fete au devenit familişti convinşi. Şerban Miron Copoţ (Hienă-37 de ani), Alexandru Sebastian Şalaman (Şopârlă- 36 de ani) şi Laurenţiu Mihai Penca (Vierme-35 de ani) s-au despărţit, însă nu este exclus ca anul viitor să se reunească, pentru spectacolul aniversar.

De-a lungul vremii, prin trupa Animal X au trecut mai mulţi solişti, însă Şerban, Alexandru şi Laurenţiu au fost, de departe, ”formula de aur”.  Erau, în 1999, în toate spectacolele, versurile piesei lor de dragoste,” N-am crezut ca vei pleca din viaţa mea / Oare am să pot iubi pe-altcinava”, fiind fredonate de o generaţie întreagă. În 2010, după ce Şopîrlă şi-a părăsit colegii, trupa s-a îmbogăţit cu noi membri, George Valentin Belu (Martzianu, chitară), Lazăr Cercel (Tzapu, bass) şi  Alexandru Ivanuş (Greiere, tobe). Din păcate, din 2014,   Animal X a intrat într-o pauză de perioadă nederminată.

Şerban Copoţ  (Hienă) susţine că  momentan se  concentrează  doar pe locul  de muncă de  la Antena 1
Şerban Copoţ (Hienă) susţine că momentan se concentrează doar pe locul de muncă de la Antena 1

Şeful trupei, Şerban Copoţ, a renunţat momentan la muzică, câştigând însă bani frumoşi din televiziune, el fiind co-prezentator la ”Next Star”, emisiunea postului Antena 1. El ne-a oferit un scurt interviu: “Fostul studio de înregistrări l-am transformat în camera de joacă a copiilor mei, Tedy (6 ani) şi Alexandru (2 ani). Nu le-am povestit despre trecutul meu muzical. Ştiu foarte puţin, dar nu am insistat pe subiectul acesta absolut deloc. Le-am pus câteva piese, o dată sau de două ori. Au trecut 19 ani de atunci, de când eram pe val. Muzica nu e un capitol închis, nu poţi închide o pasiune. Suntem într-o pauză adaptată la  necesităţile fiecăruia dintre noi. Camera de voci e biroul unde îmi fac ilustraţii şi treaba mea pe care o mai am. Nu mai am legătură cu muzica. Televiziunea e cea care mă pasionează acum”.

Laurenţiu Mihai Penca (Vierme -35 de ani) are un copil frumuşel foc
Laurenţiu Mihai Penca (Vierme -35 de ani) are un copil frumuşel foc

Colegul lui, Alexandru Sebastian Salaman, alias ”Şopârlă”, a încercat să revină în muzică, dar fără succes. S-a recăsătorit anul trecut şi acum se dedică vieţii de familie. Iar Laurenţiu Penca (Vierme) a devenit tată şi a intrat în afaceri. Fostul solist a activat în mai mult domenii până a înfiinţat CorpConstruct, o companie care se ocupă de design, amenajări interioare şi restaurări. El pune mare preţ pe oameni şi crede că reuşita unei afaceri e posibilă doar dacă angajaţii au succes.

Şerban Miron Copoţ (Hienă - 37 de ani) are doi băieţi
Şerban Miron Copoţ (Hienă - 37 de ani) are doi băieţi

Investeşte mult pentru a se asigura că oferă un mediu de lucru armonios şi îşi trage motivaţia din mulţumirea pe care o simte în echipa sa. “Am speculat o necesitate pe care am simţit-o pe pielea mea. Atunci când aveam nevoie de o echipă competentă pentru a dezvolta un proiect de amenajare, mereu întâmpinam dificultăţi în a o găsi. Am discutat cu prieteni care lucrau în zona de design interior, care se plângeau de aceleaşi nevoi. Ne-am concentrat în principal pe găsirea unor meseriaşi în adevăratul sens al cuvântului. A fost cea mai mare provocare: să formăm o echipă competentă”, a povestit el pentru www.upgraderbiz.ro

Alexandru Sebastian Şalaman (Şopârlă - 36 de ani) s-a recăsătorit anul trecut
Alexandru Sebastian Şalaman (Şopârlă - 36 de ani) s-a recăsătorit anul trecut
image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net