Horia Brenciu, declarație de dragoste pentru un fost coleg de la PRO


    Horia Brenciu este coleg cu Delia la X FactorFoto: "Inima nu vrea"
Horia Brenciu este coleg cu Delia la X FactorFoto: "Inima nu vrea"

Au făcut o echipă grozavă timp de trei sezoane la ”Vocea României”, s-au despărțit în vremuri tulburi pentru PRO Tv și au devenit rivali. Horia Brenciu, acum jurat la ”X Factor”, și Smiley, în continuare antrenor la ”Vocea”, au lăsat multă vreme impresia că nu mai sunt atât de apropiați. O declarație tulburătoare a lui Brenciu a pus însă lucrurile într-o nouă lumină.

”Dincolo de formate, audiențe și televiziuni, există prietenia și dragostea de muzică. După 5 ani, cântăm din nou împreună”, a scris Horia Brenciu pe contul său de Facebook, anunțând spectacolul pe care îl va susține sâmbătă, 26 septembrie, și duminică, 27 septembrie, la Sala Palatului din București. Se pare că Smiley se va număra printre invitații săi speciali.

Horia Brenciu va cânta alături de Smiley la Sala Palatului
Horia Brenciu va cânta alături de Smiley la Sala Palatului

Brenciu și Smiley au fost protagoniștii unui episod controversat în urmă cu un an, la scurt timp după ce Horia a bătut palma cu Antena 1, lăsând ”Vocea României” pentru ”X Factor”. Cei doi s-au întâlnit la botezul fiicei lui Pavel Bartoș, botezată de Smiley. Brenciu și-a făcut apariția la biserică însoțit de cele două fete vitrege și împărțind salutări călduroase în stânga și-n dreapta. Nașul Smiley s-a ținut deoparte, până când Horia l-a apostrofat prietenește: ”Ce faci, mă? Vino și pupă-mă!”.

Horia Brenciu va cânta pe scena Sălii Palatului sâmbătă și duminică

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi