Horia Brenciu este ├«n doliu. Socrul lui s-a stins din via╚Ť─â

24 aprilie 2019
image
Horia Brenciu este în doliu

Horia Brenciu trece prin clipe grele. Socrul acestuia s-a stins din via╚Ť─â, iar anun╚Ťul a fost f─âcut de Marilena Rotaru, realizatoare tv. El a murit la v├órsta de 76 de ani.

Horia Brenciu ╚Öi familia sa trec prin momente dificile, deoarece socrul artistului a decedat azi noapte. Anun╚Ťul trist a fost f─âcut de realizatoarea tv, Marilena Rotaru. Dan Dumitrescu, fost regizor ╚Öi operator de televiziune, a murit la v├órsta de 76 de ani.

"Dan Dumitrescu a plecat s─â filmeze ╚Öi s─â regizeze printre ├«ngeri. Un profesionist care a cl─âdit al─âturi de al╚Ťi colegi Televiziunea Rom├ón─â de acum 50 de ani. Am lucrat cu el mai bine de 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio ╚Öi de la Ateneu ( din 1987 - Centenarul Cella Delavrancea - p├ón─â ├«n 2010 - 65 de ani de la manifesta╚Ťia anticomunist─â de ziua onomastic─â a Regelui Mihai - 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Rom├ónesc. Am fost ├«mpreun─â ╚Öi la Versoix, la Regele Mihai, la George Antoniade ├«n Spania, la Dan B─âdic, la Lausanne... F─âceam o echip─â special─â pentru c─â modul ├«n care colaboram se plasa ├«ntr-un orizont mult diferit de cel formal, presupus ╚Öi impus de ce se cheam─â azi fi╚Öa postulu", a fost mesajul realizatoarei tv Marilena Rotaru. 

image
Dan Dumitrescu
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
MicrosoftTeams image (12) png
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg