Horia Brenciu: ”Îmi doresc un fiu. Un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate”

image
Horia Brenciu a fost invitatul matinailor de la Magic FM

Horia Brenciu a lansat vineri, la Magic FM - Radioul lui Moș Crăciun, noua sa piesă 'Seara ta de Crăciun', difuzată în premieră în cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu.

Artistul le-a mărturisit fanilor că-și dorește un fiu și i-a urat sănătate socrului său, care este internat pentru o intervenție chirurgicală. „'Seara ta de Crăciun' este un cadou din partea mea pentru toți cei care ascultați Magic FM și care așteptați să se umple ghetuțele, și inima să se umple la fel” a afirmat Horia Brenciu.

„Această melodie este una dragă inimii mele pentru că, mai mult ca oricând, am insistat pe tema copiilor. Așa cum suntem noi toți, de fapt. Mă uit câteodată la fata mea mică de doi ani de zile și ea îmi spune unele lucruri pe care și eu le făceam câteodată, dar le-am uitat. Le-am uitat nu pentru faptul că m-am maturizat, pentru faptul că nu am mai vrut să le fac”, a declarat cântărețul.

„Eu sunt tată a trei fete și cred că nu este cadou mai frumos pe lumea asta de la viață decât copiii tăi. Lor le dedic această piesă pe care o lansez astăzi”, a mai spus acesta.

„Vreau să-i spun sănătate socrului meu, care astăzi este internat și are vreo trei bypass-uri de făcut. El este Moș Crăciunul nostru preferat și aș vrea să-i spun un singur lucru: Dragă Dănuț, pe 24 te așteptăm”, a declarat invitatul în direct la Radioul lui Moș Crăciun.

„Aș vrea să se impună o lege prin care, în fiecare Crăciun, fiecare familie din lumea asta să adopte câte un copil. Cred că lumea nu ar deveni mai bună, ci ar deveni mult mai fericită”, a mărturisit artistul.

Întrebat ce dorește să-i aducă Moș Crăciun, Brenciu a declarat că-și mai dorește un copil. „Aș vrea să-mi aducă un fiu” a spus el, adăugând în glumă că „un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate”.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Gazprom FOTO Shutterstock
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg