Horia Brenciu, nemulţumit de PRO TV: "Nu faci lucruri de genul ăsta"

image
Horia Brenciu, nemulţumit de trustul la care a lucrat până nu demult

Horia Brenciu, ├«n prezent jural al emisiunii X Factor, de la Antena 1, nu este de acord cu decizia Pro TV de a difuza show-ul "Vocea Rom├óniei" ├«n aceea┼či zi ┼či la aceea┼či or─â cu show-ul pe care ├«l jurizeaz─â el.

Emisiunile "X Factor" ┼či "Vocea Rom├óniei" duc o lupt─â acerb─â pentru audien┼úe, mai ales c─â se difuzeaz─â ├«n accea┼či zi ┼či la aceea┼či or─â. Dat fiind faptul c─â Antenele au decis mai ├«nt├ói ziua difuz─ârii, Brenciu consider─â injust─â decizia Pro TV de a da pe post show-ul lor de talente ├«n acela┼či timp.

"Nu suntem sclavi arunca┼úi ├«n aren─â. E vorba de o competi┼úie serioas─â ┼či a┼č vrea s─â mai fie ├«nc─â dou─â posturi care s─â fac─â mai aspr─â competi┼úia. Dar las─â emisiunile la ore diferite! Nu faci lucruri de genul acesta... Telespectatorii a┼čteapt─â cu interes ambele emisiuni ┼či adev─ârata valoare va fi tran┼čat─â dup─â terminarea acestui sezon, nu dup─â primele emisiuni ├«n care sunt mii de factori ce fac din una sau alta lider de audien┼ú─â. Publicul decide dac─â va c├ó┼čtiga spectacolul sau c├óteva pledoarii, ├«ntoarceri de scaune ┼či doar voci", a declarat Horia Brenciu pentru ziarul Ring.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
carmen iohannis presidency.ro
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg