Horia Moculescu cântă la pian în cârciumă după ce a rămas șomer

Nidia Moculescu
Nidia Moculescu

Rămas fără emisiunea de la TVR 2, „Atenţie, se cântă!”, celebrul compozitor şi solist Horia Moculescu (74 de ani) a acceptat bucuros să lucreze ca pianist în vestitul bistrou Jariştea, la invitaţia patroanei Laura Nicolau. Onorariul său, de 1.000 de euro, îl ajută să ducă un trai decent.

Horia Moculescu s-a reorientat rapid, după ce şefii de la TVR 2 l-au anunţat că emisiunea „Atenţie se cântă!", pe care a prezentat-o, ani buni, a fost scoasă momentan din grila de programe.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Celebrul compozitor nu a stat, ca alţii, să-şi plângă de milă, şi a acceptat să cânte la pian, timp de trei zile pe săptămână, în noul bistrou Jariştea, care şi-a deschis por­­ţile la începutul anului, în februarie.

Clienţii, mulţi dintre ei vedete, sunt mai mult decât încântaţi de programul său artistic, cu atât mai mult cu cât Horia are un repertoriu foarte bogat, cu melodii care au făcut furori în anii '70.

Onorariul său, de 1.000 de euro, potrivit apropiaţilor lui, îi este suficient pentru a-şi acoperi cheltuielile lunare privind medicamentele pentru inimă, dar şi pentru a-şi plăti dările casei.

În cazul în care nu-şi găsea în scurt timp un nou loc de muncă, Horia risca să rămână restanţier la bloc, în condiţiile în care nici fosta lui nevastă, Mariana, cu care încă locuieşte, nu are nici un venit sigur: „Sunt fericit că m-am angajat aici, e un loc frumos, unde pot cânta melodiile mele, dar şi ce doresc clienţii. Nu este o problemă că lucrez într-un restaurant - nu de alta, dar eu, ani buni, am mai cântat prin localuri. Mă simt bine aici!", ne-a declarat, încântat, Horia.

Horia a fost surprins ieri, de reporterii Click!, în prima lui zi de muncă în local, fiind aplaudat în picioare de clienţii bistroului. Compozitorul încântă audienţa în general în weekend, vreme de aproximativ patru ore, cu programul său original, din care nu lipsesc celebrele refrene: „De-ai fi tu salcie la mal", „Singurătatea mea", „Prima iubire şi ultima".

S-a iubit cu colega Velniciuc?

Gurile rele susţin că între Horia Moculescu şi actriţa Alexandra Velniciuc (31 de ani) , colega lui de prezentare de la „Atenţie, se cântă!" (TVR 2) a fost mai mult decât o colaborare pe plan profesional.

Cei doi au fost gazdele acestei producţii tv vreme de 10 ani, apropiaţii lor fiind ferm convinşi că cei doi nu au rămas doar la stadiul de prietenie - nu de alta, dar au fost văzuţi împreună anul trecut, în Constanţa, la restaurantul hotelului Sport, unde se răsfăţau cu specialităţi pe bază de peşte, dar şi la plimbare, prin Bucureşti.

Mariana Moculescu e decisă să meargă şi ea la muncă

Ani la rând, Mariana Moculescu, fosta soţie a lui Horia, nu a avut nici un serviciu, compozitorul acuzând-o adesea că îi fură hârtia igienică, dar şi brânza, însă ea vrea să fie, în sfârşit, pe banii ei.

Nidia Moculescu


    Nidia Moculescu
Nidia Moculescu

Mariana intenţionează să-şi deschidă propria afacere, o firmă de organizare evenimente şi PR: „S-au folosit mulţi de mine ca să-şi facă imagine şi nu am primit nici măcar un «mulţumesc». De acum înainte, lucrurile se vor schimba radical, nu mai fac nimic fără bani!".

Horia şi Mariana au avut o căsnicie de coşmar şi o despărţire care a ţinut prima pagină a ziarelor. Singurul lucru bun din relaţia lor este fiica Nidia.

Mai citeşte:

Horia despre Mariana: «Dacă nu o chema Moculescu, cine se uita la ea?»

Horia Moculescu sare la gâtul X Factor: «Păi se pot compară Mihai Morar şi Sână cu Moga şi cu Brenciu?»

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
cub kassandra rotariu png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg