Hoții care au spart casa lui Gabi Bădălău, reținuți. Principalul suspect: șoferul

Din casa lui Gabriel Bădălău au fost furate bunuri în valoare de zeci de mii de euro
Din casa lui Gabriel Bădălău au fost furate bunuri în valoare de zeci de mii de euro

Hoții care au spart în luna iunie casa lui Gabi Bădălău din Bolintin Vale, județul Giurgiu, au fost reținuți, joi dimineață, în urma unor percheziții efectuate de polițiști și procurori. În urma descinderilor, au fost descoperite trei dintre ceasurile furate din casa fiului lui Nicolae Bădălău.

Hoții care au spart casa lui Gabi Bădălău, reținuți. Șoferul ar fi organizat spargerea

Patru percheziții au avut loc joi dimineață în județul Giurgiu, în dosarul deschis după furtul comis în casa lui Gabriel Bădălău, fiul lui Nicolae Bădălau. În urma descinderilor, au fost găsite până acum trei ceasuri de lux, au declarat pentru G4Media surse oficiale. Patru persoane sunt cercetate de polițiști în acest caz în care prejudiul este estimat la 70.000 de euro, iar principalul suspect ar fi chiar șoferul lui Bădălău junior.


    Din casa lui Gabriel Bădălău au fost furate bunuri în valoare de zeci de mii de euroSursa foto: Ziaristii.com
Din casa lui Gabriel Bădălău au fost furate bunuri în valoare de zeci de mii de euroSursa foto: Ziaristii.com

Au fost furate 15 ceasuri și o sumă mare de bani

Pe 19 iunie, poliția confirma oficial printr-un comunicat spargerea din Bolintin Vale: ”În seara zilei de 18 Iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor”. Era vorba de casa fiului lui Niculae Bădălău.

Potrivit primelor informații, hoții ar fi profitat de ploaia torențială pentru a intra în casă și nu ar fi lăsat amprente. Printre bunurile furate se numără 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro. Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefuncționale. Mai mult, odată ajunși, polițiștii au găsit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate.

În noiembrie 2018, hoții au spart și casa lui Niculae Bădălău, eveniment în urma căruia senatorul PSD amenința că își va cumpăra un pistol.

cub lia bugnar png
horoscop jpg
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png