I-a sucit minţile de tot! Țiriac o copleșește pe Laurette cu cadouri scumpe

Ultima actualizare:

    Laurette ne arată  ce-ţi trebuie ca să obţii peste noapte un Ford Focus și un Jaguar: silicoane, buze senzuale și picioare “criminale”Fotografii: Blitz
Laurette ne arată ce-ţi trebuie ca să obţii peste noapte un Ford Focus și un Jaguar: silicoane, buze senzuale și picioare “criminale”Fotografii: Blitz

Lucrurile înaintează cu paşi repezi în povestea Laurette Atindehou – Ion Ţiriac. Pe 31 iulie făceau plajă împreună, la Mamaia, pe 3 august Laurette primea o maşină Ford Focus ultimul tip, de la Ţiriac Auto, iar ieri am surprins-o cu un Jaguar XE, tot de la firma magnatului.

Marți (9 august), în viaţa lui Laurette (32 de ani), Făt-Frumos a venit călare pe un Jaguar alb! Şi nu orice model, ci un XE de 50.000 de euro. Ţinând cont că pe plăcuţa de înmatriculare a maşinii apărea numele Ţiriac Auto şi având în vedere relaţia misterioasă dintre cei doi, nu ne rămâne decât să ne gândim că Făt-Frumos are chipul şi banii lui Ion Ţiriac (77 de ani), singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,12 miliarde de dolari. Dar să explicăm de-a fir a păr. 

9 august. Laurette descinde în zona Piaţa Alba Iulia, la volanul Jaguarului de 50.000 de euro şi intră într-un cabinet de avocatură. Vizita ei acolo vine la o zi după ce mulatra a contestat decizia instanţei, care-i permite şi fostului ei iubit, Mihai Ştefan, să aibă dreptul de a-şi petrece weekendurile şi vacanţele cu fetiţa lor, Serena. Click! a aflat că bolidul alb, cu care mulatra a ieşit ieri în oraş, i-a fost oferit de către generosul afacerist. Numele Ţiriac Auto, de pe plăcuţa de înmatriculare, este o dovadă în acest sens. Vedeta a atras însă privirile mai ceva decât maşina. Nu e de ajuns că are picioarele interminabile, Laurette şi-a mai şi ridicat rochiţa mini, etalându-şi coapsele ferme şi sexy. Privind-o cum arată, înţelegem şi mărinimia lui Ion Ţiriac.

3 august. Laurette se afişează în centrul Capitalei cu o maşină Ford Focus ultimul tip, de 20.000 de euro, pusă la dispoziţie tot de miliardarul Ion Ţiriac, pentru că maşina ei, un Range Rover, se afla în service. Manechinul a intrat la o clinică oftalmologică de mână cu micuţa Serena Luce-Maria, în vârstă de 4 ani şi opt luni, apoi şi-a dus fiica acasă, cu automobilul de la Ţiriac Auto, aşa cum se  poate vedea atât la numărul de înmatriculare, cât şi pe uşa din spate a vehiculului.

31 iulie. Fotoreporterii Click! au surprins la plajă, în Mamaia, bomba-bombelor. Magnatul Ion Ţiriac, prezenţă rară pe Litoral, se bronza pe şezlong lângă superba Laurette, tolănită cât mai bine pe prosop, probabil pentru a nu fi reperată. De aici a început totul: o serie de întrebări, de supoziţii, pe care Laurette nu doreşte însă să le lămurească. Totuşi, în ritmul ăsta, de la mare la mic, de la puţin la mult, după câteva întâlniri cu Ion Ţiriac, ne aşteptăm ca în garajul “manechinului de ciocolată” să răsară şi un Rolls Royce.

Țiriac și Laurette s-au întreținut trei ore pe plajă
Țiriac și Laurette s-au întreținut trei ore pe plajă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net