I-au chinuit în junglă şi la fermă, dar la vară le dau o pâine. Gina Pistol, Ruby, Vica şi Dan Helciug, show nou la Pro TV EXCLUSIV

Ultima actualizare:
“Şantier în lucru” (Prima TV)
“Şantier în lucru” (Prima TV)

Le-aţi plâns de milă în reality-show-urile “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi “Ferma Vedetelor”, dar ei acum îşi numără banii şi îşi freacă palmele de bucurie. Unde mai pui că unii dintre concurenţi au primit şi un bonus consistent, câte un rol de prezentator la PRO TV, pe perioada verii.

A meritat să-şi ia lumea în cap şi să plece pentru trei săptămâni în Africa de Sud, acolo unde din 16 februarie a început show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruby (26 de ani) şi Gina Pistol (33 de ani) nu au câştigat ele concursul, Cătălin Moroşanu fiind “Regele Junglei”, dar le-au intrat la inimă şefilor de la PRO TV. Mai mult, Ginuţa a fost invitată şi la “Ferma Vedetelor”, reality-show maraton care a început pe 9 martie şi care a fost filmat în pădurea de la Cocani (jud. Dâmboviţa).

Aşadar, cele două simpatice au ridicat audienţa şi se pare că o vor face din nou, căci le vom revedea vara aceasta la PRO TV, într-o emisiune estivală, despre care Click! a aflat detalii în premieră. Sexoasele vedete nu vor fi singure, ci, surpriză, alături de alţi doi concurenţi de seamă, chinuiţi prin reality-show-uri. Este vorba despre Vica Blochina (39 de ani) şi Dan Helciug (40 de ani), cei doi buni prieteni şi aliaţi de la “Ferma Vedetelor”.

“Au fost multe discuţii şi planuri cu privire la acest proiect. Au fost luaţi în considerare concurenţii care s-au remarcat şi care au avut impact la public. În cărţi au rămas Vica, Ruby, Gina şi Dan, însă şi numele lui Dima Trofim a fost pe listă, şi el participant la «Fermă». Emisiunea pe care aceştia o vor prezenta este axată pe bârfe mondene, dar şi din alte domenii, şi se va difuza la PRO TV pe perioada verii”, ne-au declarat sursele noastre.

Mai mult, în acest proiect a mai fost pomenit un nume-surpriză, cel al frumoasei mulatre Nadine Voindrouh (38 de ani), pe care se pare că PRO TV vrea să o resusciteze. Aşadar, după ce Ruby a mâncat în junglă penis de taur, anus de struţ şi ochi de vacă, după ce Ginuţa şi Vica au muncit pe brânci la vaci, la bălegar, la fermă, iar Helciug le-a ţinut isonul, acum trupa de şoc va sta în studio şi va câştiga bani frumoşi din glume şi bârfe.

Au cu toţii experienţă în televiziune

Cei patru pe care îi veţi vedea vara asta la PRO TV nu sunt novici în TV.

“Telefonul de la  miezul nopţii”  (Antena Stars)
“Telefonul de la miezul nopţii” (Antena Stars)

“Vara pe val”  (TVR 2)
“Vara pe val” (TVR 2)

În 2007, Gina Pistol a realizat cu Daniel Iancu “Şantier în lucru” (Prima TV), în 2013 Dan Helciug a făcut furori cu “Vara pe val” la TVR 2, iar Vica şi Andrei Duban au încins “Telefonul de la miezul nopţii” la Antena Stars.

“Dansez pentru  tine” (PRO TV)
“Dansez pentru tine” (PRO TV)

Ruby a fost concurentă la “Dansez pentru tine” (PRO TV), “Poftiţi pe la noi” (Antena 1) şi “Splash, vedete la apă!” (Antena 1).


    “Dansez pentru  tine” (PRO TV)
“Dansez pentru tine” (PRO TV)
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net