I s-a îndeplinit visul lui Borcea! Cum a reacționat când a aflat că va fi tată de fetițe gemene

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate
Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate

Încă de când a aflat că Valentina Pelinel, proaspăta lui soție, îi va mai dărui încă doi copii, fiind însărcinată cu gemeni, Borcea a fost în culmea fericirii. Întrebat de presă, la momentul respectiv, ce sex și-ar dori să aibă cei doi micuți, fostul acționat de la Dinamo a răspuns, fără să stea pe gânduri, că ar dori neapărat fetițe. Iată că visul i s-a îndeplinit, și controlul medicului a dezvăluit că Borcea și Valentina ar cam trebui să se gândească de pe acum la nume de fete, pentru cele două micuțe care vor veni în curând pe lume.

„Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, ține mult la Valentina, să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții”, spunea Cristi Borcea, la ieșirea de la Starea Civilă din Voluntari, în ziua de 12 septembrie, când s-a căsătorit civil cu Valentina Pelinel.


    Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate Foto Instagram
Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate Foto Instagram

Acum că dorința lui s-a materializat, reacția omului de afaceri a fost una pe măsură, după ce a aflat că va fi, într-adevăr, tătic de fetițe gemene. Conform unor surse apropiate cuplului, afaceristul a organizat o petrecere în cinstea măririi familiei sale, la un restaurant de lângă București. Alături de alte 50 de persoane, Cristi Borcea a petrecut până în zori, cu lăutari și cu o masă îmbelșugată.

„A dat o masă mare, pentru vreo 50 de persoane, a chemat lăutarii și s-a lăsat cu distracție până dimineață”, au dezvaluit prietenii lui Borcea, potrivit celor de la Wowbiz. Cristi Borcea și Valentina Pelinel mai au împreună un băiețel, pe Milan, în timp ce afaceristul mai are copii și din căsătoriile anterioare, urmând să ajungă la numărul 9, în momentul în care se vor naște și cele două fetițe gemene pe care le așteaptă Valentina. 

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg