Ianna Novac a născut un băiețel: "Nu există dar mai mare pentru noi"

image
Ianna, soţul ei, octavian Dobrotă, şi fetiţa lor, Erika Mariafoto: arhivă personală

De mai bine de cinci ani și jumătate, Ianna Novac (35 de ani) și soțul ei, Tavi Dobrotă, sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Erika, însă se pregătesc din nou să schimbe scutece. Interpreta de muzică pop-opera a născut azi, 7 august, un băiețel perfect sănătos.

Ianna Novac (35 de ani), fosta componentă a trupei A.S.I.A., a devenit mămică pentru a doua oară! Soția tenorului Octavian Dobrotă a adus pe lume azi, 7 august, un băiețel perfect sănătos, pe nume Alexandru. ”Suntem cei mai fericiți din lume. Astăzi băiețelul nostru, Alexandru, a venit pe lume. Perfect sănătos și hotărât! Nu există dar mai mare pentru noi”, a declarat proaspăta mămică pentru Click.ro. Solista a pus și pe Facebook o imagine adorabilă, cu un picioruș gingaș.

image
Micuțul Alexandru a venit pe lume pe 7 august

Ianna a iubit dintotdeauna un singur bărbat, pe tenorul Octavian Dobrotă, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti. S-a îndrăgostit de el când avea doar 18 ani, iar în 2004 s-au căsătorit. Cei doi mai au o fetiță, pe nume Erika, în vârstă de 5 ani și jumătate.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
asasinatul de la sarajevo jpg
Depp și avocata lui
image
image
image
image
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png