Iat-o pe Lidia Buble complet nemachiată! Cum se realizează, pas cu pas, machiajul pe care solista și-l făcea la Asia Express

Ultima actualizare:

    Lidia Buble ne arată cum se machia la Asia Expressfoto: captură Youtube
Lidia Buble ne arată cum se machia la Asia Expressfoto: captură Youtube

La Asia Express sezonul 4, concurentele au arătat mai bine ca niciodată, iar asta pentru că au avut acces la trusa de farduri, pe care au folosit-o cu generozitate. Lidia Buble, sora ei, Estera, Patrizia Paglieri, Lorelai Bratu, Alexandra Ungureanu au arătat ca scoase din cutie. Iată cum se realizează machiajul rapid pe care Lidia Buble îl purta în fiecare zi, în cursa de pe Drumul Împăraților.

Rare sunt imaginile în care o vedem pe Lidia Buble complet nemachiată, pentru că reclamele, videoclipurile, emisiunile și pictorialele cer o apariție "glossy". La 28 de ani, solistei i se văd pe față avantajele tinereții: ten proaspăt și luminos, pielea gâtului-întinsă, buze pline și sprâncene frumos conturate. Într-un tutorial filmat împreună cu sora ei, Lidia Buble apare fără machiaj și este total schimbată față de aparițiile extravagante cu care ne-a obișnuit pe Instagram. Estera Buble, make-up artist de profesie, își demonstrează măiestria pe chipul Lidiei și exemplifică machiajul pe care solista îl purta la Asia Express, competiție care s-a încheiat pe 28 noiembrie, la Antena 1, fiind câștigată de Mihai și Elwira Petre. 


    Așa arată Lidia Buble fără urmă de machiajfoto: captură Youtube
Așa arată Lidia Buble fără urmă de machiajfoto: captură Youtube

Cum se face machiajul Lidie Buble din Asia Express

"Acesta era machiajul pe care noi îl realizam în fiecare zi la Asia Express și de care ne-ați întrebat în nenumărate rânduri. Vă lăsăm aici lista cu produsele folosite, spune Bubilicile, pe Youtube.

"Tenul meu este hidratat, nu am nimic pe față, deci o să începem de la zero. Am o cremă și un ser de ochi", spune Lidia, în debutul tutorialului. Sora ei o completează, arătând la cameră o sticluță cu un fond de ten Chanel, pe care nu și-l permit multe dintre urmăritoarele fetelor, prețul fiind de aproximativ 280 de lei. "Trebuie să spun că în Asia Express ai avut fondul acesta de ten, doar că este o nuanță mult prea închisă ca să o folosesc acum pe Lidi. Acum îl voi folosi pe acesta, de la Armani (n.r. costă 300 de lei)", spune Estera.

Ce produs de make-up nu suportă Lidia Buble

Pentru machiajul Lidiei, Estera a mai folosit protecție solară, anticearcăn, pudră pulbere, pudră compactă, bronzer, gel pentru sprâncene, farduri pentru sprâncene, farduri pentru pleoape, mascara, creion de buze și ruj. "Nu știu dacă fetele știu, eu urăsc o chestie atunci când vine vorba de machiaj. Nu suport să-mi pun iluminator pe față. Am o problemă cu asta de când mă știu. Nici la videoclipurile mele, nici la ședințele foto, nici în viața de zi cu zi. Cel puțin pe mine nu mă avantajează, mă face super-plinuță la față. Oricum, eu am o problemă cu camera, mă îngrașă foarte tare", a mărturisit Lidia Buble, în timpul tutorialului de make-up. Demonstrația durează 26 de minute, însă cu siguranță, în Asia Express timpul alocat machiajului era mult mai scurt. La final, Lidia apare cu un make-up profesional, extrem de apreciat dacă ținem cont de comentariile de pe Youtube. Filmulețul este urmărit de peste 180.000 de oameni.

Citește și:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net