Iată adevăratul motiv pentru care Angela Similea s-a mutat în SUA

11 aprilie 2017
similea jpeg
Angela Similea a rămas văduvă în 2011Foto: Arhiva Click!

Angela Similea a fost mai degrab─â rezervat─â ├«n ceea ce prive╚Öte apari╚Ťiile publice. Dup─â ce a r─âmas singur─â, artista adorat─â de public ├«n anii ÔÇÖ80 s-a chinuit, f─âr─â succes, s─â v├ónd─â vila uria╚Ö─â pe care o ridicase cu so╚Ťul ei, politicianul Victor Surdu, ╚Öi a refuzat sistematic invita╚Ťiile la concerte. Specula╚Ťiile nu au ├«nt├órziat s─â apar─â.

S-a vorbit mult despre starea de spirit a artistei în ultima vreme și s-a speculat că lipsa angajamentelor profesionale o face să stea mai mult prin America, la fiul ei. În realitate, Angela Similea (70 ani) a ales să fie mai aproape de familia sa.

Artista a renun╚Ťat la numeroase colabor─âri artistice, pentru a petrece mai mult timp al─âturi de fiul ei, Sorin Hilgen, stabilit de ani buni ├«n SUA. Angela Similea se afl─â ╚Öi ├«n aceast─â perioad─â ├«n America, unde va petrece s─ârb─âtorile pascale.

Solista are o rela╚Ťie extrem de str├óns─â cu cei doi nepo╚Ťi ai s─âi, Jan Christian ╚Öi Grace. Nepoata Angelei este implicat─â ├«n mai multe ac╚Ťiuni caritabile. ÔÇťDuminic─â voi fi prezent─â, al─âturi de membrii familiei mele, de prieteni ╚Öi de colegii de munc─â, la cursa de 30 de kilometri  de mers pe jos/8 kilometri de alergare, a c─ârei cauz─â este ├«mpotriva foametei din Massachusetts. Mul╚Ťi dintre noi nu au aceast─â problem─â, ├«ns─â ├«n Massachusetts sunt aproape 675.000 de copii ╚Öi adul╚Ťi care nu sunt at├ót de noroco╚Öi ca noi ╚Öi sunt afecta╚Ťi de foamete. Ace╚Öti oameni au nevoie de ajutorÔÇŁ, a anun╚Ťat Grace (20 ani) pe contul personal de Facebook.

simeon stalpnicul png
cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia