Iată casa din Finlanda a Narcisei Suciu

Ultima actualizare:

    Citiţi mai multe  detalii despre viaţa  celebrităţilor în noul  număr al revistei OK!
Citiţi mai multe detalii despre viaţa celebrităţilor în noul număr al revistei OK!

Şi-a întâlnit marea iubire tocmai în Finlanda. S-a căsătorit, a plecat din ţară, iar acum, noua reşedinţă a Narcisei Suciu este o căsuţă cochetă, înconjurată de verdeaţă, în care se simte cu adevărat fericită.

De când s-a stabilit împreună cu fiica ei, Daria (12), în Finlanda, Narcisa Suciu (34) şi-a schimbat radical viaţa şi trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu un finlandez.

Citeşte şi:

Narcisa Suciu, vacanţă în casa lui Moş Crăciun

Narcisa Suciu se mărită în Finlanda

Narcisa Suciu: „Nu-mi place cum trăiesc în România, plec în Finlanda!"

Pe Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor, l-a cunoscut când se aflau amândoi în concediu într-o insulă exotică.

„Mi-am dat seama imediat că mă plăcea. El era sigur că vom deveni un cuplu, doar eu eram mai reţinută", dă Narcisa detalii despre începutul relaţiei lor.

După terminarea vacanţei, cei doi au ţinut legătura prin internet, iar, în timp, s-au apropiat mult. Astfel, în primăvara aceasta, şi-au oficializat relaţia la primăria din Outokumpu, oraşul natal al lui Veikko.

Noua reşedinţă a doamnei Miettinen se află într-o localitate din vestul ţării, un fost centru minier denumit „dealul ciudat".

Casa ei este dotată cu de toate: are de la club de golf şi bazin de înot până la pistă de schi. „Când am venit prima dată aici, m-am simţit ca acasă! Este exact cum îmi imaginam eu o viaţă fericită!", spune Narcisa cu entuziasm.

Şi, pentru a se integra cât mai repede, cântăreaţa a împrumutat din obiceiurile finlandezilor: s-a apucat de grădinărit, învaţă să înoate, să schieze şi să patineze, coace pâine şi ia lecţii de finlandeză.

Narcisa a fost invitată să predea tehnică vocală la Institutul de Arte din oraş, dar va da curs ofertei abia când va stăpâni limba. Între timp, acceptă propuneri muzicale din România, unde s-a întors în această perioadă pentru a susţine un concert.

"Aici mă  simt  fericită"
"Aici mă simt fericită"

Cu această ocazie, Narcisa îşi va scoate la vânzare apartamentul din Bucureşti, deoarece plănuieşte să cumpere o casă în ţara lui Moş Crăciun şi, cine ştie, să se apuce de afaceri imobiliare.

Iar, în ceea ce priveşte extinderea familiei, Narcisa se arată la fel de optimistă: „Toţi apropiaţii mei ne îndeamnă să facem un copil. Daria îmi promite zilnic că o să fie cel mai bun babysitter. Aşa că, dacă o să apară şi un bebe printre noi, îl vom primim bucuroşi!".

Narcisa şi Veikko  au făcut cununia civilă  pe 8 martie 2010. În  imagine, alături de  şoţul şi de fiica ei
Narcisa şi Veikko au făcut cununia civilă pe 8 martie 2010. În imagine, alături de şoţul şi de fiica ei

Doar cariera muzicală a Narcisei are de suferit în Finlanda. „Aici nu mă lasă Daria să cânt. Ea se bucură mult că mama e doar mama şi nu persoană publică", declară Narcisa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net