Iată ce secrete şi diete au fostele «Miss România»!


    Alina Chivulescu  (43 de ani) a fost “Miss  Constanţa”, “Miss Marea  Neagră”, “Miss România”  (1992) şi “Miss Planet”  (1993), la Sofia
Alina Chivulescu (43 de ani) a fost “Miss Constanţa”, “Miss Marea Neagră”, “Miss România” (1992) şi “Miss Planet” (1993), la Sofia

Rita Mureşan, Matilda Pascal Cojocăriţa, Bianca Brad, Alina Chivulescu şi Daniela Nane au câştigat, pe merit, coroniţa şi banderola de “Miss România”. Acum, la zeci de ani distanţă de când au defilat pe podium la concursurile de frumuseţe, ele reuşesc să se menţină la fel de frumoase şi de cochete.

Anii au trecut, însă trăsăturile frumoase şi titlurile de miss au rămas. Cinci doamne din showbiz-ul autohton au cochetat în tinereţe cu modelling-ul, însă acum câştigă bani din alte meserii. Prima dintre ele, o veterană a podiumului, este Matilda Pascal Cojocăriţa, care împlineşte anul acesta 60 de ani.

simeon stalpnicul png

În 1979, la 21 ani, celebra cântăreaţă de folclor primea titlul de “Miss România” la concursul ”Muncă, Tinereţe şi Frumuseţe”, organizat la Costineşti, acesta fiind totodată primul concurs de miss din istoria României. Are doi băieţi şi trei nepoţi, însă nu ai spune că e bunică. Se menţine impecabil. ”Pentru ten folosesc măşti din fructe proaspete. Se ia o jumătate de măr, se dă pe răzătoare şi se amestecă bine cu miere. Se ţine 20 de minute la frigider, apoi se aplică pe faţă”, povestea Matilda în „Taifasuri”.

Daniela Nane a fost prima femeie care a câştigat “Miss România” după Revoluţie (în1991) şi tot prima care a reprezentat ţara la concursul „Miss Universe”. Frumoasa cu chip angelic are acum 46 de ani şi se bucură de postura de mamă, dar şi de cea de actriţă. Are un băiat în vârstă de 18 ani şi s-a căsătorit recent cu Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe. Daniela a renunţat să mai bea cafea, evită zahărul şi carnea, iar în alimentaţia ei predomină lactatele şi vegetalele.

simeon stalpnicul png

Alina Chivulescu a fost “Miss Constanţa”, “Miss Marea Neagră”, “Miss România” (1992) şi “Miss Planet” (1993), la Sofia! Acum, actriţa are 43 de ani, însă a reuşit să-şi păstreze talia fără cusur. Datorită genei bune, dar şi a alimentaţiei, Alina a ajuns să arate aşa. “Trebuie să am grijă de felul în care arăt. Nu mănânc zahăr, nici pâine. Am văzut că dacă am călcat strâmb alimentar se vede repede”, ne-a spus Alina Chivulescu, care joacă în piese de teatru şi în serialul ”Fructul Oprit”, la Antena 1.

simeon stalpnicul png

În 1993, Rita Mureşan a câştigat titlul de “Miss România Top Model”, prilej cu care a fost recrutată de agenţia de modelling a lui Riccardo Gay, din Milano. De atunci, cariera Ritei în modă a cunoscut ascensiunea, iar mai târziu s-a remarcat ca designer. În prezent este mama a două fete superbe, Rebecca şi Gloria, şi se ocupă de o afacere în gastronomie. Rita nu pune însă accent pe aspectul fizic, nu o interesează să aibă o talie de viespe, ci îşi menţine tonusul excelent datorită împlinirii spirituale, prin post, meditaţie şi rugăciune.

Bianca Brad a primit titlul de “Miss Prinţesa Frumuseţii” în anul 1990, datorită trupului zvelt şi a chipului angelic, cu ochi albaştri precum cerul.Acum, la 50 de ani, Bianca este mămica unui băieţel de 12 ani şi ne uimeşte de fiecare dată cu apariţiile ei spectaculoase. “Am o alimentaţie sănătoasă şi cel mai important e că am o minte pozitivă. Mănânc foarte multe salate şi legume, am exclus zahărul total, de fumat nu am fumat niciodată, nu am băut alcool, nu pierd nopţile şi acum se vede. Consum anumite feluri de peşte şi carne doar din când în când, dacă sunt sigură că sunt bio”, ne-a împărtăşit Bianca secretele siluetei.

simeon stalpnicul png
Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg