Iată cum a arătat nunta din Las Vegas a Amaliei Năstase!

Ultima actualizare:
Amalia Năstase s-a căsătorit în Las Vegas, în urmă cu trei ani
Amalia Năstase s-a căsătorit în Las Vegas, în urmă cu trei ani

Discretă atunci când vine vorba de viața de familie, Amalia Năstase s-a ferit de ochii lumii atunci când s-a căsătorit cu actualul ei partener de viață, Răzvan Vasilescu, anunțând infomația abia după ani de la eveniment. La 3 ani de la fericita ceremonie însă, Amalia a împărtășit și cu admiratorii săi virtuali momentele emoționante prin care a trecut atunci, prin intermediul unor imagini publicate în mediul online.

În aceeași notă ca și atunci, Amalia nu a oferit de-a lungul timpului foarte multe detalii legate de momentul în care s-a întors în fața altarului, cu atât mai puțin să publice imagini de la ceremonie. 

Iată însă că, cu trecerea timpului, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a deschis față de urmăritorii ei din mediul online și a decis să publice câteva imagini de la secretul eveniment din Las Vegas, atunci când i-a zis „Da” lui Răzvan Vasilescu, un afacerist mai mic decât ea cu patru ani, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste din 2010. Căsătoria a avut loc în urmă cu trei ani, însă abia anul trecut Amalia a confirmat informația.


    Amalia Năstase s-a căsătorit în Las Vegas, în urmă cu trei ani Foto Instagram
Amalia Năstase s-a căsătorit în Las Vegas, în urmă cu trei ani Foto Instagram

Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a unit destinul cu Răzvan, căruia în 2015 i-a dăruit și un băiețel, pe Toma. Ceremonia secretă a avut loc în SUA, Las Vegas. „Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită (..)Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, dezvăluia anul trecut Amalia. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Vedeta a susținut că nu a dorit neapărat să ascundă acest lucru, însă presa nu a știut până în prezent, deoarece evenimentul a avut loc departe de ochii curioșilor din România.

Amalia Năstase și-a refăcut viața alături de un bărbat cu patru ani mai tânăr decât aceasta, Răzvan Vasilescu, pe care l-a cunoscut în America, acolo unde și-au rostit și jurămintele, potrivit Antena 1. La eveniment au fost prezente și cele două fete pe care vedeta le are din căsnicia cu Ilie Năstase, Alessia și Emma. La trei ani de la eveniment, Amalia a publicat și primele imagini din fericita zi. 

Citește și:

Care e mai sexy? Actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

Amalia Năstase, în rochie mulată după ce a slăbit 25 de kg. A făcut furori la o nuntă

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net