Iată cum se luptă vedetele ca să-şi salveze firmele de la faliment! Ce fac în plină pandemie de coronavirus

Ultima actualizare:

  Bella Santiago trage tare ca să nu închidă localul, această afacere fiind singura sursă de venit, după ce i s-au anulat toate concertele
Bella Santiago trage tare ca să nu închidă localul, această afacere fiind singura sursă de venit, după ce i s-au anulat toate concertele

Pandemia de coronavirus a băgat în sperieţi vedetele care şi-au încropit o afacere. Dacă actorul Mugur Mihăescu (Garcea) a pus lacătul pe localuri, iată că solista Bella Santiago nu renunţă, continuându-şi activitatea la restaurantul cu specific asiatic. Fotoreporterii Click! au surprins-o la locul de muncă unde le-a dat o mână de ajutor angajaţilor. Şi alţii au găsit soluţii pentru a nu ajunge la sapă de lemn.

Bella Santiago (29 de ani) a intrat în afaceri cu banii câştigaţi la concursul muzical  ”X Factor” (Antena 1), la care a participat în 2018. Senzuala solistă de origine filipineză s-a adaptat însă din mers restricţiilor impuse de autorităţi pe perioada pandemiei de coronavirus. Nu mai primeşte clienţi în cochetul ei local,  ”Santiago Kitchen”, din zona Pipera-Tunari, dar tot continuă activitatea.

Bella stă toată ziua în local
Bella stă toată ziua în local

”Livrăm acasă in intervalul orar 12.00-18.00! Aşteptăm cu drag comenzile voastre”, a scris cântăreaţa cu voce de aur pe contul de Facebook al restaurantului. Ea are în meniu tot felul de bunătăţi, la preţuri ce pornesc de la 20 de lei, inclusiv supă de creveţi, cu frunze de kaffir lime, ciuperci, lapte de cocos, ardei iute şi cu sos de peşte, la preţul de 50 de lei,  500gr, dar şi o salată de fructe delicioasă, un cocktail de fructe, lapte condensat şi îngheţată de mango, la preţul de 26 de lei.

Ciorba de creveţi e delicioasă. Preţ: 50 de lei
Ciorba de creveţi e delicioasă. Preţ: 50 de lei

Bella nu-şi conduce însă afacerea din vârful patului, ci se implică zilnic, dovadă stând şi fotografiile surprinse, zilele trecute, de fotoreporterii Click! Ea purta o ţinută lejeră, nu era machiată şi părea foarte îngândurată. În această perioadă localul este singura sursă de venit, căci toate concertele i-au fost anulate. Ieri, Bella  a fost invitata emisiunii ”Opriţi timpul!” de la Naţional TV, unde le-a gătit, prezentatorilor Corina Chiriac şi Adrian Enache, mâncare cu specific asiatic, la care se pricepe de minune.  Dar şi alte vedete s-au adaptat din mers vremurilor grele.

Bianca Drăguşanu croieşte combinezoane, după modelul medical
Bianca Drăguşanu croieşte combinezoane, după modelul medical

Cât o priveşte pe fostul fotomodel Bianca Drăguşanu (38 de ani), patroana unui salon de croitorie, ea a anunţat, pe conturile sociale, reduceri la rochiile de seară, de până la 40%, şi le-a prezentat fanilor un combinezon inedit, o idee după ţinutele medicilor. Vedeta este fericită că, la vremuri grele, s-a împăcat cu soţul ei, Alex Bodi (38 de ani), celebrul om de afaceri cu care Bianca s-a căsătorit anul trecut. Ei au o relaţie cu năbădăi, fiind deja de două ori la un pas de divorţ.

Maticiuc: «Vând măşti, ca să nu închidem şandramaua!»

Codin face reclamă la tricouri
Codin face reclamă la tricouri

Cumpărăturile online sunt la mare căutare acum. Şi Codin Maticiuc (39 de ani) a găsit o soluţie: ”Vând pe Tshirt Factory.ro măşti fashion privaţilor, ca să nu închidem şandramaua, la 15 lei bucata. Le puteţi folosi cu încredere peste clasicele măşti medicinale, pentru extra protecţie”. Dar pe site-ul lui se comercializează şi tricouri, la preţul de 60 de lei bucata. Codin menţionează că banii strânşi îi va dona Spitalului Fundeni. 

Botezatu oferă o mască la orice comandă
Botezatu oferă o mască la orice comandă

Pentru a-şi atrage mai mulţi clienţi, designerul Cătălin Botezatu (53 de ani), care este şi jurat la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), a anunţat, pe site-ul său de haine de pe www.cbexclusive.ro,  că la fiecare comandă de haine sau de lenjerie intimă oferă cadou o mască: ”Pentru simplul motiv că se găsesc foarte greu măşti de protecţie şi, cu atât mai puţin, măşti reutilizabile, care pot fi sterilizate acasă, de către oricine le are. Măştile sunt produse în România, din bumbacuri de înal­tă calitate şi sunt simple sau duble (cu întăritură termocolată)”, se anunţă pe acel site. 

Denisa Tănase vinde parfumurile pe Internet
Denisa Tănase vinde parfumurile pe Internet

Şi Denisa Tănase ( 32 de ani) , solista trupei Bambi, continuă vânzarea de parfumuri, pe www.mygeisha.ro: “Dincolo de situaţia negativă cu care se confruntă întreaga lume, eu mă bucur că pot sta casă. Am cărţi de business necitite, filme nevăzute, vindem online toate parfumurile”, ne-a spus Denisa.

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg