Iată-le la lucru pe juratele Cornelia Rednic şi Niculina Stoican! Click! a fost în culise!

simeon stalpnicul png
Iuliana Tudor este prezentatoarea emisiunii

Duminică, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne dă întâlnire cu muzica populară şi cu interpreţi de folclor care îşi doresc să devină faimoşi, la emisiunea “Vedeta populară”. Prima ediţie a sezonului doi al emisiunii începe pe 29 aprilie la TVR1, iar Click! a fost în culise, a asistat la filmări şi vă oferă imagini în exclusivitate cu noua formulă a juriului.

Începând cu acest sezon, juriul s-a înnoit, iar alături de Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu mai fac parte acum şi Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, care le înlocuiesc pe Laura Lavric şi pe Constantin Enceanu. Prezentatoarea show-ului, Iuliana Tudor, pare neschimbată. “Am slăbit câteva kilograme, nu foarte multe, însă se vede”, ne-a spus gazda. Juraţii erau preocupaţi cu desfăşurătorul, iar când una dintre concurente a fugit în culise, ei au făcut o şedinţă ad-hoc, pentru a se sfătui cu privire la verdict.

simeon stalpnicul png
Mircea Dinescu, Cornelia Rednic, Niculina Stoican, Elise Stan şi Grigore Leşefoto: Gheorghe Chelu

Am mai aflat că dintre sutele de interpreţi de folclor, care au venit la preselecţiile desfăşurate în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina. În fiecare seară de duminică se vor prezenta publicului telespectator câte cinci concurenţi.

simeon stalpnicul png
Iuliana Tudor, alături de noul juriu

Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală. Cornelia Ardelean Archiudean, Nicuşor Iordan, Ionuţ Fulea, Nicoleta Voica şi Viorica Macovei sunt interpreţii care îi vor susţine pe concurenţii serii de duminica aceasta, interpretând împreună cu aceştia melodii din folclorul românesc. Fiecare dintre concurenţii serii trebuie să convingă juriul că are calităţi pentru a deveni viitoarea “Vedetă populară”, să aibă voce, carismă şi o apariţie de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. Titlul de “Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei sunt miza concursului.

simeon stalpnicul png
Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Laura lavric şi Constantin Enceanu. Ultimii doi nu mai fac parte din emisiune

Și în sezonul al doilea, Orchestra Națională Valahia, a Primăriei Capitalei, susținută de Creart, este alături de concurenți în intepretările live din show. Actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, află părerile lor imediat după concurs şi ajută publicul să îi cunoască mai bine.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg