Iată pe cine au lăsat acasă vedetele de la «Asia Express»!

image
Răzvan Fodor a rămas acasă cu fiica lui şi a Irinei, Diana (10 ani)

Sâmbătă seara, cele 9 echipe selectate anul acesta au luat drumul Turciei pentru al patrulea sezon al reality-show-ului “Asia Express”. Dacă în alţi ani îmbarcarea se făcea în avion, fiind vorba despre ţări îndepărtate precum India sau Vietnam, acum ei au plecat cu autocarul, ca-n tabără. Două luni vor dura filmările, iar Click! îţi dezvăluie ce oameni dragi au lăsat în urmă concurenţii pentru a câştiga premiul de 30.000 ¤.

Prezentatorii show-ului au fost primii care au plecat spre Turcia, prima ţară de unde începe aventura concurenţilor de la “Asia Express 2021”. 

Irina Fodor (32 de ani), cea care a înlocuit-o pe mămica Gina Pistol, şi-a luat rămas bun cu greu de la fiica ei de 10 ani, Diana, pe care a lăsat-o acasă cu şi mai celebrul ei tată, Răzvan Fodor (45 de ani), câştigătorul ediţiei de anul trecut a acestui show. 

Pentru colegul ei, actorul Marius Damian (41 de ani), despărţirea a fost şi mai grea, deoarece el şi partenera sa de teatru şi viaţă Antoaneta Zaharia au împreună trei copii: două fetiţe în clasa a III-a şi a V-a şi un băiat în clasa a X-a. Cel mai relaxat pare a fi Oase - Ionuţ Dongo, care nu are copii, căţel, purcel, dar totuşi are şi el un “pui” de afacere: barul Kuma, deschis după ce a câştigat sezonul 2 din “Asia Express”. Aşa că nu a plecat la drum până nu şi-a lăsat business-ul pe mâini sigure, adică pe mâinile partenerului său de afaceri. După cei trei prezentatori, sâmbătă a venit şi rândul concurenţilor să-şi părăsească familiile: Connect-R – Ştefan Relu Mihalache (38 de ani) şi-a lăsat fiica, Maya, cu fosta soţie şi mama micuţei, cântăreaţa Misha. Până să plece, solistul şi-a lăsat în ordine cariera, a avut mai multe colaborări muzicale şi a filmat o reclamă. 

image
Misha, fosta soţie a lui Connect-R, va avea grijă de fiica lor

Shift a lăsat pe mâini bune studioul de înregistrări şi câteva piese care să fie lansate cât este el plecat.La rândul lor, Mihai (42 de ani) şi Elwira Petre (40 de ani) şi-au lăsat fetele, pe Catinca şi Ariana, cu bunicii, iar sala de dans pe mâini bune. “Când am primit propunerea de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba despre amândoi. 1.000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut să ratez Asia Express”, a povestit Elwira Petre.

image
Mihai şi Elwira Petre au două fetiţe superbe, de 9 şi 3 ani

Printre concurenţi se află şi două surori: Lidia Buble (27 de ani) şi sora ei, Estera, care se trag dintr-o familie numeroasă. “Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a glumit Lidia înainte de plecare. Dacă Lidia nu are copii şi, de când s-a despărţit de Răzvan Simion, nici măcar un iubit care să-i ducă dorul, Estera şi-a lăsat cei doi copii cu bunicii şi cu soţul. 

image
Estera, sora Lidiei, are doi copii

Cele mai liniştite sunt mamele Adriana Trandafir (65 de ani) şi Patrizia Paglieri (50 de ani), care au plecat în competiţie chiar cu odraslele lor. Adriana a luat-o pe fiica ei, Maria Speranţa, iar fosta jurată de la MasterChef a pelcat însoţită de fiul ei, Francesco.

image
Lidia Buble şi-a luat la revedere de la nepoţei

Irina Fodor, inundată în camera de hotel, în Turcia

Surpriză pentru Irina Fodor încă din prima zi la Asia Express. Prezentatoarea a ajuns în Turcia acolo unde au şi început filmările pentru sezonul 4 “Asia Express-Drumul Împăraților”.Aşa cum de altfel a şi fost avertizată de Gina Pistol înainte de plecare, Irina Fodor a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Vedeta s-a trezit cu o inundație în baia din camera de hotel unde a fost cazată în Turcia, datorată vecinului de deasupra. 

“Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, şi noi trebuie să plecăm în cursă. Aşa ceva?! Doamne fereşte! E tradiția aia cu ploaia care aduce belşug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor , într-un InstaStory, în care a filmat picăturile ce curgeau din tavan. (Alina Erimia)

image
Irina Fodor îmbrăcată turceşte la filmări
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
alerte bomba chisinau
nicusor dan declaratii. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf