Idei pentru timpul liber: concert Leo Iorga, spectacol de magie, recital Florin Piersic

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Artişti de renume urcă în seara aceasta pe scenă alături de prietenul lor, Leo Iorga. Miţă de la Bere Gratis, Connect-R, Mircea Baniciu, Bodo de la Proconsul, Flavius Buzilă (Hara), Silvia Dumitrescu, Teo Boar, Vlady Cnejevici şi PACT & MORE TBA vor susţine un concert maraton, de la ora 20.30, la Berăria H din Bucureşti. Biletele costă 35 sau 50 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Spectacol de magie pentru prichindei

Prima femeie magician şi balerină din România, Ştefania Bănică, strigă adunarea prichindeilor sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Magie. Abramagic este un atelier de magie unde cei mici vor putea vedea şi învăţa trucuri de magie, jocuri şi animăluţe. Alături de părinţi, vor avea parte de o oră magică, într-o companie veselă, relaxantă, dar plină de mistere şi de lucruri interesante, ce aşteaptă să fie descoperite. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

simeon stalpnicul png

 Florin Piersic, un show plin de savoare

„Am bucuria şi speranţa că pe data de 12 noiembrie, la Arena Pub din Regie, o să aveţi un rendez-vous, o întâlnire cu mine, pe care eu aş numi-o întâlnire de dragoste. Voi susţine un recital care nu vrea să arate decât de ce, cum, în ce fel, când am devenit eu actor şi cum s-au petrecut lucrurile pe parcursul anilor.

simeon stalpnicul png

Am să rostesc nu numai întâmplări adevărate din viaţa mea, ci şi poezii, cântece care m-au marcat şi, mai mult decât atât, veţi vedea filmări inedite din arhiva personală, legate de filmele şi de emisiunile de televiziune pe care le-am făcut. Vă aştept la o discuţie faţă în faţă”, ne îndeamnă marele actor. A numit acest recital “Florin Piersic… pur şi simplu”, iar biletele costă 30 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net