Idei pentru timpul liber. Femeile, răsfăţate în mall-uri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Urmează Ziua Femeii, astfel că mall-urile se întrec în concursuri şi surprize pentru reprezentantele sexului frumos. Veranda Mall din Bucureşti organizează, în perioada 1-12 martie, concursul „Cea mai iubită mamă merită cea mai frumoasă zi”, premiul constând într-un voucher în valoare de 1.000 de euro.

Concurenţii trebuie să posteze pe Facebook-ul Veranda cea mai creativă urare pentru mama. De asemenea, până pe 8 martie, la Militari Shopping este deschisă „Grădina cu răsfăţ”, unde femeile se pot bucura de servicii gratuite de make-up, manichiură, coafor, dar şi un cocktail din partea casei. Iar la Colosseum Retail Park, de 8 martie, femeile care fac cumpărături vor fi întâmpinate de un majordom care le va conduce spre zona de make-up, unde vor primi un cadou.

Vlad Miriţă, concert de 8 Martie

Sărbătoreşte 8 Martie printr-un concert teatru de zile mari, susţinut de Vlad Miriţă la Restaurant Elisabeta din Bucureşti. Începând cu ora 21.00, sunteţi aşteptaţi la o seară memorabilă unde simultan, pe aceeași scena, vocea impresionantă a lui Vlad Miriță se îmbină cu virtuozitatea instrumentiștilor săi, dar și cu talentul actori­cesc desăvârșit al celor ce vor aduce la viață o poveste nemuritoare, «Povestea bărbatului Interbelic». La sfârşitul serii va fi o tragere la sorţi, iar câştigătoarea va fi răsfăţată cu un pachet special de beauty.

simeon stalpnicul png

Vunk cântă 60 de minute pentru 60 de fete

În mijlocul Capitalei, chiar pe Calea Victoriei, este amenajat un spaţiu de relaxare cu fotolii şi canapele comode, unde oricine poate intra să savureze o cafea din partea casei, să se uite la un film, să lucreze. Aici, la IKEA Popas Urban, cum se numeşte spaţiul, sunt amenajate zilnic, până pe 29 martie, tot felul de ateliere şi activităţi. Cum 8 martie este o zi specială, în „scenă” va intra trupa VUNK, care va cânta 60 de minute pentru 60 de fete. Norocoasele trebuie să se înscrie într-o aplicaţie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net