Idei pentru timpul liber. Un bilet la teatru, cadoul pe gustul oricui

Ultima actualizare:

Un bilet la teatru, cadoul pe gustul oricui. De Paşte, oferă-le celor dragi un cadou de calitate şi mergeţi împreună la teatru. O comedie descreţeşte fruntea oricui şi dă farmec unei seri obişnuite de weekend.

La Teatrul Elisabeta din Bucureşti, duminică, 5 mai, de la ora 18.00, se joacă piesa „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”. Veţi descoperi aici peripeţiile prin care trece Suzette (Tania Popa) atunci când este angajată în calitate de bucătăreasă într-un cămin aparent armonios. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 80 de lei.

Alexandra Uşurelu, concert extraordinar de Paşte

Joi, 25 aprilie, de la ora 20.00, Alexandra Uşurelu vă invită la concertul ei, care are loc în sala de spectacole a cinematografului Gloria din Bucureşti. Alături de bandul ei şi de un cvartet cu coarde, artista promite o punere în scenă de excepţie, cu melodii de pe noul album, dar şi din repertoriul deja cunoscut. Biletele costă 50, 60 sau 70 de lei.

Mandinga, show electrizant la Berărie

Sâmbătă, 4 mai, trupa Mandinga urcă pe scena Berăriei H din Bucureşti în paşi de dans latino-pop. Membrii trupei - Barbara Isasi (voce), Chupi (tobe), El Niño (congas), Zach (saxofon) și Tony (trombon) - te invită la un show electrizant, care interzice plictiseala şi statul pe scaun. Spectacolul începe la ora 23.15, iar preţul biletelor porneşte de la 20 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net