Ieri - în junglă, azi - soldat la «Şerif de România»! Vladimir Drăghia îşi riscă iar viaţa într-o emisiune de supravieţuire, de data aceasta la Antena 1 EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Urmărit, luni la rând, de executori, pentru o datorie de 5.000 de euro, Vladimir Drăghia îşi riscă iar viaţa într-o emisiune de supravieţuire, de data aceasta la Antena 1
Urmărit, luni la rând, de executori, pentru o datorie de 5.000 de euro, Vladimir Drăghia îşi riscă iar viaţa într-o emisiune de supravieţuire, de data aceasta la Antena 1

Antena 1 lucrează, în mare secret, la un show de aventură, care se filmează, timp de o lună şi jumătate, în Bucegi şi-n Deltă. Printre cei 12 concurenţi, pe care Click! vi-i prezintă, în exclusivitate, se numără şi Vladimir Drăghia. El şi-a mai pus pielea la bătaie, şi în martie, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV).

Antena 1 îşi îmbogăţeşte grila de programe, din septembrie, cu o nouă producţie, care îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură, căci 12 vedete vor fi supuse unor probe de îndemânare, forţă şi chiar de supravieţuire, în munţi şi-n Deltă. Click! a aflat, în exclusivitate, lista completă a artiştilor care au acceptat, pe bani grei (n.r- sume cuprinse între 500-700 de euro pe zi) să intre în Iadul producţiei ”Şerif de România”, prezentată de Dan Negru. Cei 12 curajoşi sunt: CRBL, Giani Kiriţă, Andrei Ştefănescu (Alb Negru), Andrei Duban, Paula Chirilă, Andreea Tonciu, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), Natalia Mateuţ, Ionuţ Atodiresei (Pitbull), Rona Hartner şi...surpriză, Vladimir Drăghia, un client mai vechi al reality-show-urilor de gen, fiindcă el a mai văzut moartea cu ochii şi-n junglă, în luna martie, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV).

Insistenţa lui de a reveni în producţii cu risc maxim se datorează acutelor probleme financiare cu care se confruntă. La începutul anului, Vladimir a pierdut procesul cu Magdalena Tara, proprietara apartamentului unde el a locuit cu chirie, astfel că actorul trebuie să-i achite acesteia o restanţă de 5.000 de euro. Cum acesta n-avea un ban în buzunar şi nici bunuri pe numele său, la întoarcerea lui Vladimir din junglă, executorii au trimis degrabă notificări la postul PRO TV, pentru a i se pune poprire pe suma câştigată la emisiune.

Contactat de Click!, actorul n-a dorit să comenteze atunci dacă a scăpat de datorii: “E un subiect vechi, nu vreau să mai vorbesc despre asta”. La show-ul PRO TV, Drăghia a rezistat doar o săptămână, din cele 21 de zile, dar s-a dovedit a fi un bărbat puternic, trecând cu brio peste probele grele, de rezistenţă, îndemânare şi de echilibru. A fost însă eliminat în urma voturilor telespectatorilor. Călit în junglă, Drăghia, fost campion naţional la înot, s-a înrolat relaxat, marţi, la ”Şerif de România”, unde câştigătorul va primi un premiu frumuşel, de 20.000 de euro. El şi-a propus să reziste cât mai mult la probele din munţi şi din Deltă, căci fiecare zi îi umple buzunarul cu 500 de euro. Dacă ajunge ”şerif”, el va pleca acasă, după o lună şi jumătate, cu aproximativ 40.000 €. În plus, nu mai stă la mâna telespectatorilor, căci concurenţii se vor elimina între ei. 

Bambinele au vrut să renunţe din cauza muştelor

Marţi a fost ziua cea mai grea pentru concurenţi, căci au făcut trecerea de la dulcele trai de acasă, cu confort de cinci stele, la viaţa sub cerul liber. Ajunse la prima tabără, într-o pădure de lângă Braşov, surorile Raluca (30  de ani) şi Denisa Tănase (27 de ani), mai exact solistele din trupa Bambi, au fost la un pas de leşin. Nu de alta, dar nu şi-au imaginat că vor dormi pe iarbă şi că se vor spăla la râu. În plus, s-au scărpinat mereu, căci nu suportă muştele. Au strigat că vor să rezilieze contractul, dar colegii de suferinţă le-au mai domolit. În caz că ele vor renunţa, producătorii emisiunii mai au pe ţeavă câteva rezerve marca VIP. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net