Ieri pe prietenie, azi pe duşmănie! Ce vedete s-au certat de la bani, bărbaţi şi succes!

image
Sore nu a invitat-o pe Alexia la botezul fiicei sale

Prieteniile dintre femei pot fi trainice, pot dura toată viaţa sau dimpotrivă: sunt scurte ca o ploaie de vară. Atunci când spiritele se aprind de la bărbaţi sau de la bani, legăturile se desfac cât ai clipi, iar protagonistele ajung repede de la prietenie, la duşmănie. Avem şi în showbiz-ul românesc câteva exemple elocvente.

Sore şi Alexia Talavutis nu-şi mai vorbesc de anul trecut

image
Lora şi Doiniţa s-au certat din cauza lui Ionuţ Ghenu

Se pare că succesul pe care Sore (26 de ani) îl are în cariera solo le-a îndepărtat de ea pe fostele prietene şi colege. Una dintre acestea ar fi Alexia Talavutis (26 de ani), colegă cu Sore mai bine de trei ani în LaLa Band. Pe 16 iulie, Sore nu a invitat-o pe Alexia la botezul fiicei sale, Erin, şi de aici au apărut o mulţime de speculaţii. Click! a aflat că cele două nu-şi mai vorbesc de anul trecut şi că, deşi se înţelegeau foarte bine şi erau ca surorile, o ruptură a intervenit între ele. Nici una nu vrea însă să dea amănunte despre adevăratul motiv al despărţirii.

Vica şi Cristina Cioran, prietene la “Fermă”, rivale la Bucureşti

Anul trecut au fost concurente în primul sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor” (PRO TV) şi s-au împrietenit la cataramă. E vorba despre Vica Blochina (40 de ani) şi Cristina Cioran (38 de ani), care au devenit de nedespărţit după ce au ieşit din show-ul de la Pro TV, filmat la Cocani, judeţul Dâmboviţa. Anul acesta însă a venit cu zâzanie între cele două blondine. Nu se mai afişează împreună, asta deşi până acum petreceau vacanţe laolaltă, ba chiar au început să se evite la evenimente mondene. S-a speculat că „despărţirea” are legătură cu faptul că Vica s-a realizat profesional mai mult după ieşirea de la “Fermă”, ea primind, anul trecut, postul de prezentatoare a emisiunii “Vorbeşte lumea” (PRO TV), alături de Sore, Nadine şi Cove.

Lora şi Doiniţa Oancea, despărţite de un bărbat

image
Simona şi Andreea, pe când erau prietene

Ani de zile, solista Lora (33 de ani) şi actriţa Doiniţa Oancea (33 de ani au fost ca două surori, însă acum nu-şi mai vorbesc. Motivul? Un bărbat, pe numele lui Ionuţ Ghenu, cel care i-a fost Doiniţei iubit timp de 6 ani. În toamna lui 2014, actriţa a rămas singură, după ce Ghenu a preferat-o pe solista Lora, prietena cea mai bună a Doiniţei la vremea respectivă. Acum, Doiniţa şi-a refăcut şi ea viaţa amoroasă, cu un tânăr pictor pe nume Adrian Călin. De cealaltă parte, Lora şi Ionuţ Ghenu îşi văd nestingheriţi de iubirea lor. 

Pătruleasa şi Andreea Marin s-au separat din cauza soţilor

image
Simona şi Andreea, pe când erau prietene

Simona Pătruleasa (41 de ani) şi Andreea Marin (41 de ani) au fost multă vreme prietene bune. Şi asta pe vremea când soţii lor erau parteneri de afaceri. La vremea aceea, Marin era căsătorită cu Ştefan Bănică, iar cu soţul Simonei, Sabin Invanof, cântăreţul începuse o afacere imobiliară. Din păcate, cei doi nu s-au mai înţeles s-au dat în judecată, iar doamnele nu şi-au mai vorbit nici ele şi nici nu s-au mai vizitat. Fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof au rupt prietenia cu Ştefan Bănică şi l-au acuzat pe solist că le-a dat o ţeapă uriaşă, de 1.400.000 de euro, după ce au construit împreună un bloc cu patru etaje pe strada Emanoil Porumbaru din cartierul Aviatorilor.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg