Îi ia locul lui Măruţă la Pro! Laura Cosoi: "Vara lui 2014 va fi una memorabilă"

image
Laura şi Cabral au o nouă emisiune la tvfoto: arhiva personală

Cabral şi Laura Cosoi vor prezenta o nouă emisiune de divertisment la Pro TV, care va fi difuzată în locul show-ului lui Cătălin Măruţă, pe perioada verii.

Entuziasmată de noul proiect, Laura a vorbit despre el pe blogul său personal. Ea şi-a asigurat fanii că vor avea partea de multe surprize. Laura a recunoscut că are mari emoţiii, dar ştie că vara lui 2014 va fi una memorabilă. În plus, actriţa şi Cabral vor avea parte de ajutor în cadrul emisiunii din partea lui Florin Scripcă, noul jurat MasterChef şi a lui George Buhnici, cu rubrica "I Like IT".

"De cateva zile totul se invarte in jurului unui nou proiect care se pregateste sa prinda aripi.«Trăiește-ți vara» este o emisiune interactivă, care va fi difuzată în direct la PRO TV, de luni până vineri, de la ora 17:30, de pe plaja din Mamaia.Eu si Cabral vom fi gazdele show-ului si vom avea invitati pe care-i vom provoca să participe la tot felul de activități și concursuri pe litoralul Mării Negre.

Va fi o emisiune estivală unde voia bună şi distracţia vor fi punctele cheie. Vom avea o mulţime de surprize pentru telespectatori, invitaţi de seamă, reportaje speciale, muzică de calitate şi astfel sunt convinsă ca cele cinci săptămâni petrecute pe malul marii vor trece pe nesimţite.În același timp, emisiunea va acoperi toate evenimentele interesante de pe litoral, precum petrecerile din cluburi, festivaluri și concerte, cele mai în vogă prezentări de modă sau concursuri de frumusețe, toate relatate de reporterul special, Bianca Lăpuște.Alaturi de noi vor mai face parte din echipa Florin Scripcă, cunoscut drept Chef FOA, noul membru al juriului MasterChef, dar si George Buhnici cu mult indragita rubrica «I like IT».

Recunosc, am emotii dar sunt convinsa ca o sa iasa foarte bine, iar vara lui 2014 va fi una memorabila.

Asadar, din 28 iulie, PRO TV dă startul celui mai spectaculos show al sezonului, “Trăiește-ți vara”, emisiune condimentată de participarea celor mai apreciate vedete ale momentului, hotărâte să aducă distracția în casele românilor, alături de informaţii utile din diverse domenii", a scris Laura pe blogul personal.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg