Îl mai recunoaşteţi pe Daminescu?

29 ianuarie 2010
article img
Adrian Daminescu

Solistul Adrian Daminescu a frânt multe inimi, însă, acum, cu barbă, cu părul cărunt, dar şi cu câteva zeci de kilograme în plus, solistul a devenit greu de recunoscut chiar şi pentru cele mai înfocate admiratoare ale sale.

Uitaţi de public din cauza solistelor cu fuste scurte şi silicoane, artiştii din „garda veche" s-au văzuţi nevoiţi să stea într-un con de umbră.

Şarmantul Adrian Daminescu a făcut, în perioada lui de glorie, multe femei să suspine, cu melodiile lui romantice.

Acum însă, Adrian arată ca un bărbat care pare să nu mai aibă grijă de înfăţişarea sa. Cărunt, cu barbă şi cu cel puţin 40 kg în plus, idolul generaţiei anilor '80 a devenit de nerecunoscut.

Daminescu a fost surprins de fotoreporterii Click! zilele trecute, la cumpărături şi, după ce s-a aprovizionat serios de la o măcelărie, s-a îndreptat către casă.

De altfel, gătitul este cea de-a doua mare pasiune a cântăreţului şi chiar a participat la câteva competiţii culinare, unde a şi fost premiat.

Adrian pregăteşte o revenire pe scena muzicală. Zilele acestea el a înregistrat un nou album pe care îl va lansa în primăvară.

Citeşte şi:

Adrian Daminescu şi-a gătit la hotel peştele prins în Marea Neagră

Iordăchioaie, tată de fată

Daniel Iordăchioaie se poate considera un om fericit. Cântăreţul nu o duce rău pe plan profesional, iar în plan personal se poate considera un om fericit.

Daniel are o căsnicie reuşită, de mai bine de zece ani, cu Nouria Nouri, pe care îl iubeşte la nebunie. Împreună au un băieţel de nouă ani, Darius, elev în clasa a doua, iar din luna decembrie a anului trecut a devenit şi tată de fată. Soţia sa a adus pe lume, chiar de Moş Nicolae, o minunăţie de fetiţă, ce poartă numele Salma Nicole.

article img

Micuţa le-a luminat casa părinţilor săi, care se declară mai fericiţi ca niciodată. Aceasta urmează să fie creştinată în primăvară, ocazie cu care Daniel şi Nouria vor organiza o mică petrecere, alături de familie şi de cei mai apropiaţi prieteni.

Pe aceeaşi temă:

Daniel Iordăchioaie, tătic a doua oară