Îl vezi la „Românii au talent”, dar uite ce face, de fapt, Smiley

simeon stalpnicul png

Vineri, de la ora 20.30, Smiley revine pe micile ecrane cu un nou episod din „Românii au talent” şi cu o mulţime de surprize pentru telespectatori. Însă, emisiunea este înregistrată, iar noi vă spunem ce face solistul în tot acest timp.

În dimineaţa zilei de 10 martie, pe o vreme ploioasă, Smiley a plecat la Londra. Solistul s-a întâlnit în aeroport cu Andra, colega ei de la „Românii au talent” de la Pro TV, care va avea şi ea concert pe 11 martie, la Madrid. Astfel că, diseară, deşi îi veţi vedea pe micile ecrane de la Pro TV, într-o ediţie a emisiunii înregistrată, Andra şi Smiley vor fi plecaţi din ţară. Mai mult, Smiley este în focurile pregătirii concertului de pe 1 iunie, de la Arenele Romane, unde va sărbători cu fanii, 10 ani de carieră solo. Mai mult, solistul tocmai a lansat un videoclip nou la piesa „Flori de plastic”. E prima lansare de piesă şi videoclip Smiley dintr-o serie de 10 în 10 luni, pe data de 10 a fiecărei luni. Totul sub numele de #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii ce vor fi dezvăluite în decursul unui an.

Videoclipul piesei “Flori de plastic” e unul atipic, un scurtmetraj de animaţie, înscris la mai multe festivaluri internaţionale de film din întreaga lume, semnat de Vlad Bota, Claudia Ilea, Andra Vlasceanu şi Bogdan Topîrceanu, absolvenţi de master de Arte Plastice la Universitatea Naţionala de Arte, Bucureşti.

Realizat printr-o îmbinare a tehnicilor de animaţie tradiţională cu tehnici digitale de animaţie 2D pentru efecte speciale, editare şi compozitare, scurtmetrajul conceput ca videoclip, e constituit din 3300 de cadre desenate digital şi realizate în decurs de 3 luni. Scenariul şi direcţia grafică a scurtmetrajului "Flori de plastic" conturează, similar mesajului piesei, o lume dură, rigidă şi copleşitoare în care sinteticul imită realitatea cu multă acurateţe.

simeon stalpnicul png

Astfel, că în scurtmetrajul animat, Smiley îşi cântă manifestul împotriva “florilor de plastic” şi ajunge în doar câteva minute de la tânarul la bătrânul Smiley, de la culoare la tern, de la aparent frumos la plastic, de la viaţă la lipsa ei. „Ce ma îmbătrâneşte? Lipsa esenţei, aparenta perfecţiune, forma fără fond. “Flori de plastic” e o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea şi în care şi povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o, am reuşit cumva să opresc timpul, îmbătrânirea şi efectele “florilor de plastic” din jurul meu”, spune Smiley despre noua sa piesă, prima pe care o lansează dintr-o serie de 10 piese şi videoclipuri-confesiune prin care marchează 10 ani de cariera solo.  

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg