Ileana Ciuculete a murit | Tragedia care i-a marcat viața Ileanei Ciuculete. A pierdut o sarcină la 37 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anul acesta, pe 8 martie, Ileana Ciuculete și Cornel Galeș împlineau 24 de ani de căsnicie. Însă, cei doi nu s-au mai bucurat și nu au mai petrecut așa cum făceau odinioară, întrucât, culmea, în respectiva zi, cântăreața a aflat că suferă de o cumplită boală iar șansele de supraviețuire pe care i le dăduseră medicii erau foarte mici.

Cel care i-a stat alături a fost soțul ei, Cornel Galeș, care a iubit-o enorm și o alinta ”Zânica„. Galeș a fost al treilea ei soț și, deși s-au înțeles perfect, ceva a lipsit din viața lor. Din păcate, Ileana nu a putut să-i dăruiască un copil. 

Artista a trecut printr-o dramă pe care puțini o știu. ”A fost o încercare, în 1994... dar am pierdut sarcina, din cauza frigului, într-un turneu în Dolj. Apoi, am fost ocupaţi şi nu s-a mai pus problema să avem un bebe”, a povestit Ciuculete într-un interviu pentru revista ”Taifasuri”.

Referitor la viata sa personala, Ileana Ciuculete declara intr-un interviu că "m-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani, când deja eram cântăreață. Apoi, la vârsta de 19 ani am dat naștere primului meu băiat, Mugurel, la 2 ani a venit și cel de-al 2-lea băiat, Cristian. Eu, de fapt, voiam să fie fată, dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul”, a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net