Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, poveste de iubire care durează de mai mult de șase decenii. Care este secretul unui mariaj fericit

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu formează unul dintre cele mai iubite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de mai bine de șase decenii, iar iubirea lor dăinuiește necontenit și acum. Bărbatul mărturisea în urmă cu ceva timp cum se înțelege cu femeia care i-a stat alături o viață întreagă.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu / foto: Social media
Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu / foto: Social media

Au împărțit împreună întreaga viață, au îmbrățișat cu mult curaj atât bucuriile, cât și supărările. Cu toate că anii au trecut, Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, rodul iubirii lor fiind un băiat pe nume Andrei Manuel.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, poveste de iubire ca-n filme 

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu nu s-au căsătorit niciodată civil sau în fața lui Dumnezeu, însă întreaga viață au purtat verighete pe degete. Soțul actriței mărturisea acum ceva timp faptul că s-au îndrăgostit și au făcut o echipă atât pe scenă, cât și acasă. 

„Noi ne-am înțeles bine și pentru că suntem diferiți, în unele privințe. Între noi este o diferență de 9 ani, ca vârstă. Cât privește personalitatea, eu vă pot spune că sunt foarte calm și nu pun problemele la suflet, le iau în râs.

Ileana este mai vulcanică, vorbește foarte repede. La sfârșit, după ce tot povestește, o întreb ce a vrut să spună. Între noi nu au fost accese de gelozie, când aveam alt partener de scenă.

Am jucat și împreună, a fost chimie între noi și pe scenă, am fost doi profesioniști. Îmi mai amintesc că, din toate turneele, ea aduna cărți de bucate, apoi eu și fiul meu trebuia să gustăm ce prepară, pe capul nostru cădea treaba asta. Îi spuneam Ilenei doar atât: «Este foarte bună, dar să nu mai faci!».

Noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare”, a mărturisit soțul actriței Ileana Stana Ionescu pentru ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net