Ilie Năstase: ”Cu Hugh Hefner jucam tenis și făceam petreceri în pijamale”

Ultima actualizare:

    Aşa arăta Ilie Năstase în anii 70, când îl vizita pe Hugh HefnerFoto: Getty
Aşa arăta Ilie Năstase în anii 70, când îl vizita pe Hugh HefnerFoto: Getty

Vestea că fondatorul imperiului Playboy a murit miercuri (joi, ora Românei), la vârsta de 91 de ani, l-a întristat şi pe Ilie Năstase, primul român care l-a vizitat la celebrul conac din Los Angeles. Cei doi nu și-au dat doar mâna, ci au fost chiar amici: jucau tenis și se distrau la petreceri în pijamale.

Hugh Hefner şi Ilie Năstase (71 de ani) par făcuţi din acelaşi aluat, căci femeile frumoase, petrecerile excentrice şi glumele fără perdea au făcut mereu parte din viaţa lor. Destinul i-a şi adus faţă în faţă, în anii ’70, căci fostul mare tenisman român s-a numărat printre celebrităţile mondiale care i-au călcat pragul conacului din Los Angeles, celebrul “The Mansion”, Raiul “iepuraşilor” Playboy. Mai mult, Ilie nu a fost doar primul lider al ierarhiei ATP, ci şi primul român care l-a vizitat la domiciliu pe Hugh Hefner. Al doilea a fost Dan Silviu Boerescu, fost redactor-şef al revistei “Playboy” România, care s-a întâlnit cu americanul în 2000 şi în 2006.


    Hugh Hefner, în 1970, când printre amicii lui se număra şi Nasty al nostrufoto: Guliver/GettyImages
Hugh Hefner, în 1970, când printre amicii lui se număra şi Nasty al nostrufoto: Guliver/GettyImages

Reporterii Click! l-au contactat pe Ilie Năstase, iar acesta ne-a povestit, în detaliu, picanterii despre prietenia lui cu Hefner, de parcă toate chefurile pe care le-au bifat împreună s-ar fi petrecut ieri. ”Da, L-am cunoscut pe Hefner. Am fost la Playboy Mansion, l-am vizitat. În general, acolo îl vizitau cei cunoscuți, actorii, cântăreţii, prieteni de-ai lui. Se întâmpla în perioada în care jucam la Los Angeles, jucam cu echipe de acolo. Îi plăcea și lui tenisul, nu doar femeile frumoase. Avea chiar un teren acasă și ne plăcea să mergem să jucăm acolo. Făcea și petreceri în pijama, am fost și eu de câteva ori. Așa l-am cunoscut eu pe Hefner, era un om normal. A murit la 91 de ani, era mai bătrân cu 20 de ani decât mine”, a declarat Ilie Năstase pentru Click!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net