Ilie Năstase, despre cât de mult rău i-a făcut căsnicia cu Brigitte: "Este o persoană care își pierde controlul"

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”foto: Kanal  D
Ilie Năstase, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”foto: Kanal D

Ilie Năstase a fost tranșant marți seară, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Fostul mare tenisman a făcut declarații incredibile despre fosta lui soție, Brigitte, cu care a avut 5 ani de mariaj și 8 de relație. "Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine", a spus Ilie.

Pe 26 septembrie 2018, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au semnat actele de divorţ la tribunal. Ambii s-au recăsătorit ulterior, însă acum ies la iveală detalii din căsnicia lor, spuse chiar de Ilie Năstase. Invitat marți seara în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul mare tenisman a spus cât de mult rău i-a făcut căsnicia cu Brigitte și cât de multă liniște i-a adus actuala soție, Ioana Simion.

Ilie Năstase: "Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta"

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la Kanal D.

Ilie Năstase: "Ioana e singura persoană pe care o ascult"

Ilie Năstase nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, asta după ce Denise Rifai a adus în discuție declarații controversate făcute de Brigitte la adresa Amaliei Năstase, soția cu numărul 3. ”Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte la un moment dat.

”Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la emisiunea cu Brigitte și Pastramă, de la Antena Stars). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie".

"Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil (n.red. cu Ioana, actuala soție) dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a spus Ilie Năstase.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net