Ilie Năstase, disperat să nu-și piardă nevasta. Cum a încercat s-o împace

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase a venit să-și admire soția la o prezentare d emodăfoto: Sever Gheorghe
Ilie Năstase a venit să-și admire soția la o prezentare d emodăfoto: Sever Gheorghe

Tic-tac, tic-tac, dușmanii au făcut pariuri despre cât va mai dura căsnicia dintre Brigitte și Ilie Năstase. După ultimele gesturi ale fostului tenismen, cei doi se îndreaptă mai degrabă spre o împăcare decât spre divorț. Nasty face eforturi mari să-și recucerească soția.

Săgețile otrăvite aruncate în public de Brigitte, dar și ”meciurile” dintre soția lui Ilie Năstase și presupusa amantă a fostului mare jucător de tenis au dus la concluzia că mariajul celor doi e pe butuci.

Bruneta a spus că nu poate divorța pentru că nu-i permite religia, însă clinciurile cu fosta nevastă a lui Ilie ar fi determinat-o să se gândească mai serios la separare.

Ilie Năstase nu renunță însă cu una, cu două. Pare că este topit după Brigitte, iar modul în care se comportă în ultima vreme dă de înțeles că nu a luat în calcul varianta despărțirii.

Marți seară, la hotelul Hilton, fostul mare tenismen a venit în secret să-și urmărească soția care defila într-o prezentare de modă Seila Gurdal. Îmbrăcat într-un costum elegant, albastru, Nasty s-a așezat în rândul al doilea, lângă Anamaria Prodan, și a așteptat momentul emoționat când Brigitte a defilat în pași de manechin. Apariția ei a fost senzațională. Îmbrăcată într-o rochie lungă până-n pământ, accesorizată cu mănuși gri, tocă și bijuterii hand made, aceasta a atras toate privirile.

La finalul prezentării, Ilie Năstase a felicitat-o pe soția sa și i-a dăruit un buchet superb de flori. ”Nu știam că Ilie se află aici. Mi-a făcut o surpriză”, ne-a spus Brigitte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net