Ilie Năstase, internat din nou în spital. Fostul sportiv este suspect de Covid

image
Ilie Năstase, suspect de CovidFoto: arhivă personală

Ilie Năstase a fost din nou Ilie Năstase a fost din nou internat în spital, după ce a acuzat simptome specifice infectării cu SarsCov2. Fostul mare tenisman s-ar fi infectat cu COVID-19, după ce fost în vacanță în Turcia, anunță prosport.ro

Ilie Năstase a fost internat, miercuri, 24 noiembrie, la un spital privat din nordul Capitalei. În urmă cu doar 20 de zile, fostul lider ATP a mai fost la spital din cauza unor probleme cardiace.Ilie Nastase s-a întors din vacanța petrecută cu soția sa, Ioana Simion, la Istanbul, și a început să tușească acuzând stări de rău. Acesta este suspect de Covid.

”Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru fanatik.ro. Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace. Atunci marele tenisman l-a acuzat pe nașul său, Ciprian Marica, pentru problemele de sănătate la inimă, cei doi certându-se pentru baza “ Voința”.Ilie Năstase l-a acuzat atunci pe Marica că l-ar fi înlăturat din funcția de fondator al bazei “Voința” și că i-ar fi suflat de sub nas baza. Ulterior, cei doi s-au împăcat cu ajutorul avocaților lui Ion Țiriac, după ce Ciprian  Marica a precizat că cedează în fața finului său.

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
auchan png
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif