Ilie Năstase, internat din nou în spital. Fostul sportiv este suspect de Covid


    Ilie Năstase, suspect de CovidFoto: arhivă personală
Ilie Năstase, suspect de CovidFoto: arhivă personală

Ilie Năstase a fost din nou Ilie Năstase a fost din nou internat în spital, după ce a acuzat simptome specifice infectării cu SarsCov2. Fostul mare tenisman s-ar fi infectat cu COVID-19, după ce fost în vacanță în Turcia, anunță prosport.ro

Ilie Năstase a fost internat, miercuri, 24 noiembrie, la un spital privat din nordul Capitalei. În urmă cu doar 20 de zile, fostul lider ATP a mai fost la spital din cauza unor probleme cardiace.Ilie Nastase s-a întors din vacanța petrecută cu soția sa, Ioana Simion, la Istanbul, și a început să tușească acuzând stări de rău. Acesta este suspect de Covid.

”Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru fanatik.ro. Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace. Atunci marele tenisman l-a acuzat pe nașul său, Ciprian Marica, pentru problemele de sănătate la inimă, cei doi certându-se pentru baza “ Voința”.Ilie Năstase l-a acuzat atunci pe Marica că l-ar fi înlăturat din funcția de fondator al bazei “Voința” și că i-ar fi suflat de sub nas baza. Ulterior, cei doi s-au împăcat cu ajutorul avocaților lui Ion Țiriac, după ce Ciprian  Marica a precizat că cedează în fața finului său.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub ioana nastase png
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg