Ilie Năstase și-a împăcat soția cu o vacanță în Turcia

Ultima actualizare:
Ilie şi Ioana s-au pozat  în costume turceşti
Ilie şi Ioana s-au pozat în costume turceşti

Ilie Năstase (73 ani) nu se dezminte. La nici două săptămâni de când fostul mare jucător de tenis a anunţat că a amânat nunta cu Ioana Simion, iată că cei doi au plecat într-o vacanţă romantică, la Istanbul, unde au dat uitării neînţelerile din ultima vreme. Ei au postat fotografii amuzante pe conturile sociale.

Ioana Năstase (43 ani), fostă Simion, şi Ilie Năstase au fumat pipa păcii, după ce s-a zvonit că vor să divorţeze, sărbătorind marea împăcare la Istanbul, într-un hotel de fiţe, amplasat pe malul Bosforului, unde cazarea pe noapte ajunge la 500 de euro. Ilie a răsfăţat-o pe Ioana ca pe o prinţesă, i-a făcut toate poftele, ba chiar au bifat şi o plimbare cu vaporaşul, unde s-au şi pozat împreună, fotografie apreciată de fani, pe conturile sociale.


    Ilie şi Ioana s-au pozat  în costume turceşti
Ilie şi Ioana s-au pozat în costume turceşti

Această vacanţă poate fi considerată o scurtă lună de miere, având în vedere că s-au căsătorit civil pe 25 aprilie 2019. Ilie s-a amuzat teribil când a probat costumele tradiţionale turceşti. ”Este mult mai bine să trăieşti ca un Leu o zi, apoi să trăieşti ca un şacal timp de o sută de ani!”, a menţionat el, în dreptul imaginilor.

Nunta lor trebuia să aibă loc pe 17 august, însă Ilie a amânat-o recent, spre dezamăgirea Ioanei: „Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat pe 17 august, poate o facem anul viitor. Ea vrea să fie mireasă, nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori mire. Spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care eşti contează. Ne înţelegem foarte bine. Ioana mă temperează. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. Mulţi spun că sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă”, a povestit Ilie Năstase recent la Kanal D. 

Citește și:

Ioana Simion nu se alege cu nimic după divorțul de Ilie Năstase. Brigitte și Amalia s-au îmbogățit

Care e mai sexy? Actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net