Ilie şi-a lăsat barbă pentru noua iubită! Ce fericit e cu ea!


    Brigitte Năstase, alături  de iubitul ei, Cornel Oană,  cu 8 ani mai mic decât ea
Brigitte Năstase, alături de iubitul ei, Cornel Oană, cu 8 ani mai mic decât ea

Brigitte Sfăt (42 de ani) şi Ilie Năstase (71 de ani) sunt mai hotărâţi ca niciodată să înceapă o viaţă nouă! După ce săptămâna trecută au divorţat oficial, în doar zece minute, după opt ani de mariaj, cei doi se bucură acum de libertate şi de iubirea pe care o primesc din partea noilor parteneri de viaţă.

În ultimii doi ani, viaţa lui Nasty şi a fostei sale soţii, Brigitte, a fost desprinsă parcă din filmele sud-americane. S-au certat în public, s-au jignit şi s-au ameninţat reciproc cu divorţul, până când zilele trecute s-a şi definitivat această problemă. Pentru că, după opt ani de mariaj, cei doi au divorţat, miercurea trecută, la Judecătoria Sectorului 1.

Prima poză pe care Ilie  Năstase a pus-o pe Facebook  cu noua lui iubită, Ioana Simion
Prima poză pe care Ilie Năstase a pus-o pe Facebook cu noua lui iubită, Ioana Simion

Chiar dacă drumurile lor s-au separat, după atâţia ani, cei doi se pare că nu plâng în batistă unul după altul. Pentru că Brigitte şi-a găsit fericirea în braţele tinerelului Cornel Oană (34 de ani), un bărbat plin de muşchi şi de tatuaje, care adoră să petreacă mult timp la sala de forţă. Cei doi au avut până acum mai multe escapade amoroase, printre care una în Dubai. În timp ce Brigitte şi noul său partener se bronzau şi vizitau cele mai luxoase zone din Dubai, Ilie Năstase nu a stat nici el cu mâinile în sân, pentru că a decis să o invite în oraş pe fosta iubită a milionarul Nick Rădoi, Ioana Simion (43 de ani), care a reuşit să îl facă fericit şi să îi dea acea linişte sufletească pe care nu o avea în ultima perioadă. Tocmai de aceea, celebrul tenismen a sunat-o pe Brigitte, la începutul săptămânii trecute, să o implore să divorţeze, pentru a putea fi alături de Ioana. Şi iată că asta s-a şi întâmplat. Din toată această poveste, cea mai fericită este Ioana, care se bucură că se poate iubi nestingherită cu Nasty. Iată ce ne-a declarat ieri! “Eu ştiam că o să se ajungă aici, pentru că eu cu Ilie ne-am înţeles bine din prima clipă, nu ne certăm deloc! A postat el, zilele trecute, o fotografie cu noi, pe Internet, pentru că a fost plăcerea lui. Eu zic că este mândru de mine, plus că mi-a şi spus lucrul acesta în faţă. Acum şi-a lăsat şi barbă, este o mică schimbare pe care mi-am dorit-o, mi se pare mult mai sexy”, a declarat Ioana pentru Click!.

A făcut o avere după căsnicia cu Ilie

Ilie şi Brigitte, în 2010,  în vremurile bune
Ilie şi Brigitte, în 2010, în vremurile bune

Brigitte nu se poate plânge că mariajul cu fostul mare sportiv n-a fost unul „reuşit” din punct de vedere financiar. Vedeta a „înflorit” la capitolul proprietăţi şi afaceri. Rând pe rând, a devenit proprietara unui apartament de lux în nordul Capitalei, a unei vile în Pipera, dar şi a unui apartament în nordul staţiunii Mamaia, în apropierea tuturor localurilor de fiţe de la malul mării. Brigitte a dovedit că are şi un simţ foarte bun al afacerilor: ea şi-a deschis un loc de joacă în nordul Bucureştiului, unde se organizează zilnic petreceri pentru copii. În plus, a investit şi într-un magazin cu haine, încălţăminte şi accesorii într-un mall din Bucureşti. Impresionantă este şi colecţia ei de genţi, încălţăminte şi blănuri, majoritatea primite cadou de la Ilie drept împăcare după desele episoade de certuri.

alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg