Ilinca Vandici, probleme mari de sănătate de ziua ei. «Nici tort nu pot să mănânc!»


    Ilinca Vandici a avut probleme mari cu stomacul chiar înainte de ziua eifoto: arhiva personală
Ilinca Vandici a avut probleme mari cu stomacul chiar înainte de ziua eifoto: arhiva personală

Probleme mari de sănătate pentru Ilinca Vandici chiar de ziua ei! Frumoasa prezentoarea a emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a împlinit miercuri, 16 mai, 35 de ani și fost pe punctul să-și anuleze petrecerea dată în cinstea zilei ei de naștere, din cauza unor dureri atroce la stomac.

Ilinca Vandici a ajuns la Urgență zilele trecute, după ce a avut o criză de stomac și s-a simțit foarte rău. Medicii i-au făcut investigații și i-au administrat mai multe perfuzii. Vedeta a mers apoi la o clinică, unde a făcut endoscopie, pentru a afla cu exactitate cu ce problemă de sănătate se confruntă.

„De trei zile mă doare stomacul tare, tare și n-am mai suportat și am fost la urgență. Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. După analizele și investigațiile  de la urgență, nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta. Urmează să mai fac niște investigații, să vedem dacă este o bacterie. Totul pare în regulă, doar că pe mine mă doare groaznic stomacul”, a spus Ilinca Vandici, într-un Instastory, postat de pe patul de spital.

În urma investigațiilor făcute, vedetei i-a fost descoperită o gastrită și o bacterie periculoasă, motiv pentru care Ilinca era să anuleze petrecerea de ziua ei. ”Prima persoana care mi-a spus La mulți ani! a fost Zian. Din păcate, am o problemă de sănătate. Am ajuns și la urgență. Am dureri mari de stomac. Am o bacterie de care o să scap, dar deocamdată mă doare stomacul îngrozitor. Azi noapte nu m-am putut ridica din pat, dar am zis azi de ziua mea să fac un efort pentru prietenii mei și să merg la petrecere. Iau antibiotic și nu mă pot distra cum aș vrea. Nici tort nu am voie să mănânc! Țin un regim strict”, a spus Ilinca Vandici, la Kanal D. 

Citește și:

Ilinca Vandici, mărturisiri care i-au adus lacrimi în ochi. Motivul pentru care a trecut printr-o depresie

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg