Imagine adorabilă cu familia Alinei Puşcaş! Ce mari s-au făcut copiii vedetei

simeon stalpnicul png
Alina Pușcaș este o mămică tânărăFoto arhivă personală

În pauză cu emisiunea "Te cunosc de undeva", care va reveni probabil din toamnă, dar preocupată cu filmările pentru serialul "Fructul oprit", difuzat tot de Antena 1, Alina Puşcaş îşi găseşte mai mult timp pentru familia ei. După o relaţie de 3 ani, perioadă în care a adus pe lume doi copii, Alina Puşcaş s-a căsătorit vara trecută cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu şi de câte ori prind ocazia, cei doi şi puştii lor pleacă în vacanţă. Acum se află în Isarel!

Alina Puşcaş (32 de ani) are tot ce şi-ar putea dori. Este o femeie cu o carieră frumoasă în tv, joacă într-un serial de succes şi se bucură de liniştea unui cămin la care a visat mult. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" este mămica a doi copii adorabili, băieţel şi fetiţă, aşa cum şi-a dorit mereu.  

simeon stalpnicul png
Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au doi copii superbiFoto: arhivă personală

Alina Puşcaş şi Mihai Stonescu radiază de fericire de când au devenit părinţi, iar ultima imagine de familie cu ei şi copiii arată că se înţeleg perfect, chiar din priviri. Alexandru (2 ani şi opt luni) şi Antonia Melissa (un an şi jumătate), micuţii cuplului, s-au născut la diferenţă mică de timp. Alina a rămas însărcinată cu fetiţa la 8 luni după ce devenise mamă pentru prima dată. Ea şi-a împlinit astfel visul de a avea doicopii: “Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți”, declara vedeta.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Ciocan justitie proces FOTO Shutterstock
gazoduct 3
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg