Imagine de colecţie! Cum arăta Loredana acum 28 de ani

Ultima actualizare:
Aşa arăta Loredana în 1987
Aşa arăta Loredana în 1987

Loredana Groza este una dintre solistele cele mai îndrăgite din România. Ea a devenit faimoasă de la 15 ani, când a urcat pe scena concursului "Steaua fără nume", iar la 16 ani a luat marele premiu de la Festivalul de la Mamaia.

Loredana îşi aminteşte mereu cu drag de acei ani, chiar dacă a suferit enorm când a fost interzisă de comunişti. Nostalgică, ea a publicat recent pe pagina ei de Facebook o fotografie făcute pe vremea când avea doar 17 ani, pe faleza din Constanţa. Cu părul prins în coadă, ea se uită în zare. 


    Aşa arăta Loredana în 1987Foto: Arhiva personală
Aşa arăta Loredana în 1987Foto: Arhiva personală

Interogată de poliţie înaintea concertelor

Artista de 45 de ani a povestit că i-a fost foarte greu când a fost interzisă pe micul ecran. Ea nu ştie exact ce s-a întâmplat, dar crede că motivul a fost numărul mare de albumuri vândute. 

"Nu am înţeles atunci, mi-a fost foarte greu şi am suferit enorm, pentru că era din ce în ce mai greu să mai cânt, interdicţia devenise aproape totală. Nu mai puteam să mai apar în faţa oamenilor, care îşi doreau enorm să mă cunoască, aveau albumele mele, dar nu mă vedeau nicăieri. Poate că asta a ajutat şi la vânzarea albumelor. Orice lucru interzis e mult mai dorit decât unul la îndemâna oricui. A fost dureros pentru că eram un copil şi nu înţelegeam ce rău am făcut, eu doar cântam", a spus ea, într-un interviu pentru adevarul.ro.

Ea chiar s-a temut că va fi arestată de securitate, după ce un bărbat a venit să o interogheze înaintea unui concert. "Au venit cei de la Poliţia Economică să mă interogheze înaintea unui concert de la Braşov şi să-mi ceară lista melodiilor. Mi-au interzis să cânt unele dintre piesele mele din cauză că aveau texte subversive. Atunci m-am întrebat ce mai urmează? Să mă aresteze? Asta se întâmpla chiar înainte de decembrie '89. Înainte de concertul din Sala Sporturilor din Braşov a venit un domn, la vreo 30 de ani, să mă interogheze. Îţi dai seama cum am intrat eu să cânt în faţa unei săli arhipline şi cât de cumplit era, de fapt, ce se întâmpla", a mai spus Loredana.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png