Imaginea cu Smiley care a isterizat Internetul! Cum s-a pozat artistul

6 octombrie 2017
simeon stalpnicul png
Smiley s-a fotografiat din nou într-o ipostază inedităFoto: Instagram

Smiley nu este doar unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului, ci și un bun entertainer, iar de când prezintă emisiunea „Românii au talent” alături de Pavel Bartoș, artistul este surprins în cele mai amuzante ipostaze.

Smiley, Pavel Bartoș și întreaga echipă „Românii au talent” se află în Spania pentru preselecțiile celui de-al optulea sezon al emisiunii de talente. Pe lângă fotografiile pline de umor pe care le publică alături de Bartoș, Smiley a arătat recent fanilor din mediul virtual și o imagine care a stârnit o serie de reacție pe Internet.

simeon stalpnicul png
„Vă rog, ajutați-mă! Vreau un Ferrari”, este mesajul cerșetorului Foto: Instagram

Cântărețul s-a fotografiat în Spania alături de un om al străzii și a publicat imaginea pe o rețea de socializare. Mesajul pe care acel bărbat l-a scris pe o bucată de carton a atras toate privirile internauților: „Vă rog, ajutați-mă! Vreau un Ferrari”, este mesajul cerșetorului care l-a amuzat teribil pe Smiley.

simeon stalpnicul png
Smiley și Pavel Bartoș au mers în Spania pentru a pregăti al optulea sezon din

Echipa „Românii au talent” se află în căutarea unor noi talente, de această dată printre românii plecați să muncească în Spania. Sezonul al optulea se anunță unul incendiar, după cum ne asigură prezentatorii.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png