Imagini adorabile cu Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei! A fost «tura» lor cu bebelușii

Ultima actualizare:

    Cabral și-a scos fetița la aer și soare Foto Instagram
Cabral și-a scos fetița la aer și soare Foto Instagram

Timpul frumos de afară i-a scos din casă pe Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei, însă nu oricum, ci alături de micuțele lor! Trei tătici de fete s-au „duelat” sâmbătă, 30 martie, în poze adorabile pe internet alături de micuțele lor, iar internetul i-a recompensat cu mii de aprecieri. Iată imaginile adorabile!

Cei mai adorabili tătici! Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei sunt „topiți” după fetițele lor și, pentru a le mai oferi și mândrelor mămici Gabriela Cristea, Andreea Ibacka și Ramona Brotnei o pauză binemeritată, având în vedere nopțile nedormite, cei trei au profitat de vremea frumoasă de afară pentru a petrece timp cu micuțele lor. 

Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei, trei tătici mândri 

Și dacă v-ați gândit că Tavi Clonda are mai multă experiență într-ale dădăcitului, având în vedere că el și prezentatoarea TV mai au acasă o fetiță în vârstă de un an jumate, fiind astfel obișnuiți cu bebelușii, să știți că nici Cabral sau Sorin Brotnei nu se lasă mai prejos! Moderatorul emsiunii „Ce spun românii” a mai schimbat scutece în trecut, având în vedere că acesta mai are o fiică din căsnicia anterioară cu Luana Ibacka, pe nume Inoke, care este acum o adolescentă în toată regula. 

„Mici, pitici, sub soare pârlim fundul..”, a scis Cabral în dreptul imaginii adorabile cu fetița lui și a Andreei Ibacka, Namiko
„Mici, pitici, sub soare pârlim fundul..”, a scis Cabral în dreptul imaginii adorabile cu fetița lui și a Andreei Ibacka, Namiko

Pentru Sorin Brotnei s-ar crede că ar fi mai greu, având în vedere că fostul component al trupei Akcent a devenit tătic pentru prima oară de curând, în anul 2018. Acestuia i se potrivește însă perfect această nouă postură, așa că cei trei tătici și-au propus ca în aceeași zi, fără să fi vorbit în prealabil, să se mândrească cu micuțele lor și să cucerească internetul.

Sorin Brotnei, alături de micuța Ivana
Sorin Brotnei, alături de micuța Ivana

Tavi Clonda a ieșit cu cele două micuțe ale lui și ale Gabrielei Cristea în parc, plimbându-le pe cele două fetițe în același cărucior, creat special pentru familii mai...numeroase. Artistul a explicat că el este „de serviciu” astăzi, însă a improvizat și a reușit să facă plimbarea cât mai plăcută pentru sine, așa că suportul pentru biberon al căruțului s-a transformat rapid în suport pentru... sticla de bere.

Tavi Clonda și-a scos micuțele la plimbare în parc
Tavi Clonda și-a scos micuțele la plimbare în parc

Cabral a scos-o pe Namiko la aer și la soare, la o terasă cunoscută din Capitală, fiind, probabil, prima ieșire „de fițe” a micuței. De asemenea, Sorin Brotnei a decis, la rândul lui, să o scoată pe mititica Ivana la un restaurant unde ar putea să încerce ceva nou, așa că tăticul a ales un loc cu specific asiatic: SUSHI. 

Fetițele par extrem de fericite în compania tăticilor lor, iar mămicile mai pot răsufla și ele ușurate pentru o perioadă. Imaginile publicate de cele trei vedete au strâns mii de like-uri pe rețelele de socializare, „topind” inimile internauților. 

image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net