Imagini de coșmar cu Simona Trașcă! De ce are blonda tot capul bandajat


    Simona Trașcă a mai făcut o intervenție estetică
Simona Trașcă a mai făcut o intervenție estetică

Simona Trașcă șochează! Blonda a fost surprinsă pe stradă, în cursul zilei de astăzi, într-o stare jalnică, cu capul complet bandajat! Imaginile cu blonda sunt biare și, la prima vedere, par a fi rezulatul unor noi intervenții estetice.

Se știe că Simona Trașcă este adepta operațiilor estetice: blonda are silicoane, a făcut rinoplastie și și-a mărit și volumul feselor cu propria grăsime.

Simona Trașcă a fost suprinsă de paparazzi Spynews.ro intrând într-un supermarket din Capitală cu capul bandajat și abia reușind să-și țină masca la gură cu mână, căci nu avea cum să o prindă la ureche! Blonda este într-o stare cum n-a mai fost văzută până acum. Aceasta s-a îndreptat spre o farmacie, unde a petrecut câteva minute pentru a cumpăra câteva medicamente, dar a ieșit fără ele și cu o foaie în mână, posibil o rețetă dată de medic.

Cum a ajuns Simona Trașcă să arate așa: “Nu m-a bătut nimeni!”

Fanii blondei înă s-au alarmat, căci în această perioadă ea este hărțuită și terorizată de un bărbat pe nume George din Timișoara, care susține că Simona este iubirea vieții lui și o urmărește de ani de zile. Contactată de Click!, Simona Trașcă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea, încât a ajuns cu tot capul bandajat!


    Așa arată Simona Trașcă după lipoaspirația la gușăfoto: Instagram
Așa arată Simona Trașcă după lipoaspirația la gușăfoto: Instagram

„Nu m-a bătut nimeni! Mi-am mai făcut o operație estetică. Am făcut o lipoaspirație la barbie, ca să scap de gușă. Nu doare deloc. Doare puțin dacă apăs pe zonă, acolo, pentru că nu e încă vindecat”, a declarat Simona Trașcă, pentru Click!. Trașcă nu a stat să se dezmeticească din operatie și a fugit din spital, de aceea a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, cu tot capul plin de bandaje. Blonda se recuperează bine, a dormit tun o zi și o noapte după ce a luat somnifere ca să nu mai simtă durerea de maxilar. Ieri, Simona Trașcă a fost din nou la doctor ca să-i schimbe bandajele și spune că intervenția este una pe cât se poate de reușită.

Citește și:

Simona Traşcă a slăbit enorm după moartea fratelui. Cum arată în costum de baie

VIDEO ŞOC Cum arată Simona Traşcă după ce şi-a operat nasul şi sânii

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi