Imagini de la bătaia încasată de Sexy-Brăileanca de la proxenetul cu care este gravidă

Ultima actualizare:

    Sexy Brăileanca promisese că nu va mai dansa provocator cel puţin un anfoto: arhiva personală
Sexy Brăileanca promisese că nu va mai dansa provocator cel puţin un anfoto: arhiva personală

Se îngroaşă gluma! Sexy-Brăileanca a fost la un pas să fie snopită în bătaie, pe stradă, sub privirile trecătorilor. Tânăra, gravidă în aproape şase luni, a fost victima violenţei fostului prieten cu care este însărcinată şi a iubitei acestuia. Imagini cu starleta brustată şi împinsă printre maşini au fost filmate de martori, iar Click! a intrat în posesia lor.

Florina Mihăilă (28 de ani) are viaţă grea cu fostul iubit, despre care starleta susţine că i-a fost proxenet în străinătate. Deşi cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste, acum bărbatul nu recunoaşrte copilul şi a recurs la o serie de ameninţări. Ultima dată, lucrurile s-au încheiat prost pentru blondina care poartă în pântece un bebeluş. În urmă cu doar câteva zile, ea s-a întâlnit accidental pe stradă, în Brăila, cu fostul iubit şi cu femeia cu care acum acesta se iubeşte şi s-a lăsat cu scântei.

"Am încercat pe cât posibil să-i evit. De când a apărut această individă în viaţa lui, el nu-şi mai doreşte copilul şi încearcă prin toate mijloacele posibile să mă facă să pierd sarcina. Nu este pentru prima dată când sunt bătuiă. Nu a fost o sacină programată, nu ne-am dorit-o, dar am decis de comun acord să păstrăm copilul după ce am aflat. Am ripostat pentru a-mi salva viaţa mea şi a copilului meu. Am fost deja la poliţie să depun o plângere pentru proxenetism că el mi-a luat banii pe care eu i-am muncit în străinătate. O să mă lupt să înfunde puşcăria pentru toată umilinţa la care am fost supusă din cauza lui Nu am depus nicio plângere pentru violenţă", a povestit tânăra.    

Florina şi bărbatul cu care acum se ceartă în stradă au format un cuplu timp de zece luni şi totul părea că se îndreaptă spre un final fericit, însă s-a demonstrat contrariul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net