Imagini de la botezul gemenilor Ralucăi Macovei. Gestul emoţionant al naşilor

Ultima actualizare:

    Raluca Macovei şi-a luat două bone filipineze, care să o ajute cu bebeluşii Foto: Facebook
Raluca Macovei şi-a luat două bone filipineze, care să o ajute cu bebeluşii Foto: Facebook

Raluca Macovei nu îşi mai încape în piele de fericire. Bruneta care a devenit mămică de gemeni în urmă cu două luni şi-a botezat copiii în cel mai mare secret. Imagini de la slujba de creştinare a celor doi micuţi, fetiţă şi băieţel, au fost publicate de brunetă pe conturile ei de pe reţelele sociale.

Zilele trecute, Raluca Macovei  şi-a creştinat micuţii în cadrul unei ceremonii discrete, la fel ca şi momentul naşterii. Petrecerea a strâns sub acelaşi acoperiş 200 de persoane, fiind un eveniment la care nu s-a oferit dar. Slujba de botez a fost una extrem de emoţionantă atât pentru mămica Raluca, dar şi pentru naşi, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile. Dragoş şi Mădălina, cuplul care a vrut din suflet să-i creştineze pe bebeluşii Ralucăi Macovei, au avut grijă de gemeni ca de proprii lor copii. Le-au alinat durerile de burtică cu un biberon cu lapte şi i-au legănat ca să-i liniştească atunci când au devenit agitaţi.   

La petrecerea de botez a gemenilor Ralucăi Macovei nu s-a dat dar

La botez atât mama, cât şi bebeluşii au purtat haine lungi de culoare albă. Proaspătă mămică a îmbrăcat o rochie cu volane şi cu umerii goi, iar la mâneci a avut panglici roz şi bleu, care simbolizează sexul celor doi prunci ai săi.

"Zilele acestea a avut loc frumosul eveniment din viaţa noastră. Ayan Mihai, Raysa Mihaela! Mulţumim naşilor noştri frumoşi, Mădălina şi Dragoş şi mulţumim moaşelor Ralu şi Alina", a scris Raluca Macovei pe Facebook.

Apropiaţii brunetei au declarat pentru Click! că Raluca şi-a dorit o petrecere de botez ca o nuntă, motiv pentru care au curs râuri de şampanie scumpă, iar tortul de botez a fost unul impresionant. Atmosfera a fost întreţinută de Alina Radi, care a cântat non-stop la petrecere. Proaspăta mămică nu şi-a dorit de la invitaţii săi niciun fel de dar, aşa că întreaga petrecere a fost suportată de Raluca. 

Citeşte şi: 

Adevărul despre suferinţa Ralucăi Macovei! Ce spun medicii

Prima reacţie a Ralucăi Macovei după ce a aflat rezultatul biopsiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net