Imagini de la locul accidentului în care DJ Pagal era să moară

image
Dj Pagal a intrat cu motocicleta într-un stâlpFoto: arhivă personală

Au apărut primele imagini de la locul accidentului îngrozitor în care Dj Pagal era să-şi găsească sfărşitul. Andrei Motoc, pe numele său real, a scăpat din ghearele morţii după mai multe săptămâni în care a stat în comă şi a fost supus unui şir de operaţii estetice. Un martor a filmat câteva secunde în curba în care românul a pierdut controlul motorului pe care se afla şi a intrat direct într-un stâlp.

Andrei Motoc (40 de ani) poate spune că s-a născut a doua oară. Românul a suferit un grav accident de motocicletă pe străduţele din Ibiza, impactul fiind extrem de violent. A suferit o puternică lovitură la cap, ruptură de trahee şi de ficat, plus alte fracturi, care i-au pus viaţa în pericol. Imaginile de la locul tragediei vorbesc de la sine. Motorul s-a făcut bucăţi care au fost împrăştiate pe carosabil şi pe trotoarul din apropiere. Din clipul filmat de un martor, se vede că la faţa locului, se află o maşină de poliţie şi o echipă de anchetatori care verifică în ce circumstanţe s-a produs nefericitul accident.

Dj Pagal va suferi alte două intervenţii chirurgicale 

Fostul iubit al Cosminei Păsărin s-a trezit de câteva zile din coma în care s-a aflat şi a publicat o imagine cu el din spital, muţumind celor care s-au rugat pentru viaţa lui. Într-un mesaj pe Facebook, însoţit de o fotografie în care semnele accidentului sunt vizibile, DJ Pagal a explicat că a fost o perioadă dificilă în care a fost operat de cinci ori, însă este bucuros că trăieşte. 

"După o săptămână în care am fost în comă, alte trei săptămâni în care nu m-am mişcat din pat şi cinci operaţii, mă aşteaptă alte două intervenţii şi o lungă perioadă de recuperare, dar trăiesc! Este o zi minunată şi am o viaţă nouă, probabil ultima, dar pe care o voi aprecia la maxim. Nu fac această postare pentru a primi atenţie sau like-uri, ci doar pentru a spune că Sorana, fosta mea soţie, fiica mea, Maia, şi mama mea au fost lângă mine. Vă iubesc şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că existaţi. Vreau să le mulţumesc şi tuturor prietenilor şi oamenilor care s-au gândit la mine, vă promit că voi fi cea mai bună versiune a mea. Adevărul este că nu aş fi putut trece prin această experienţă fără voi!“, a scris DJ Pagal. 

Dj Pagal și Cosmina Păsărin, iubiţi  în urmă cu 11 ani

Cosmina Păsărin şi Dj Pagal au avut o relaţie de dragoste, care a fost pe punctul de a ajunge în faţa altarului. În anul 2008, cei doi s-au separat din cauza certurilor și a tensiunii constante dintre ei. Înainte de idila cu vedeta, Dj Pagal avea o relaţaie cu Sorana, femeia care astăzi i-a fost alături după clipele de coşmar prin care a trecut. Cei doi au fost căsătoriţi şi au împreună doi copii, pe Maia, pe care românul a recunoscut-o la tribunal, la insistenţele Soranei, şi pe băieţelul lor, care are  6 ani.

Citeşte şi:

DJ Pagal a devenit tătic. Uite primele imagini cu bebeluşul!

Dj Pagal, fostul iubit al Cosminei Păsărin, desfigurat după o săptămână de comă

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Calendar 20 februarie: 1938   A fost decretată o nouă Constituție, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II lea jpeg
cutit jpeg
image
image
image
image
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG