Imagini de la priveghiul lui Mihai Constantinescu. Fosta și actuala soție s-au susținut reciproc

Ultima actualizare:

    Mihaela Constantinescu și Simona Secrier au venit împreună la priveghifoto: Click!
Mihaela Constantinescu și Simona Secrier au venit împreună la priveghifoto: Click!

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost depus în această după-amiază, în jurul orei 15.00, la Biserica Sfânta Parascheva de pe Bulavardul Banu Manta. Oamenii, care vor să-i aducă un ultim omagiu, s-au strâns în faţa lăcaşului de cult. Imagini emoţionante au fost surprinse de fotoreporterii Click! cu mulţimea care aşteaptă în frig, cu flori şi lumânări.

Atmosferă apăsătoare la Biserica Sfânta Parascheva unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu. Biserica nu a fost aleasă întâmplător. Artistul obişnuia să se roage la moaştele Sfintei Parascheva ce sunt adăpostite în lăcaşul de cult.  În faţa bisericii s-au strâns oameni care l-au cunoscut şi preţuit, dar şi curioşi care vor doar să asiste la priveghi.

Trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus la Biserica Sfânta Parascheva din București
Trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus la Biserica Sfânta Parascheva din București

Sicriul va rămâne peste noapte la Biserica Sfânta Parascheva, iar joi, va avea loc înmormântarea. De la orele 14.00, cortegiul funerar se va îndrepta către Cimitirul Ghencea, acolo unde artistul şi-a luat din timpul vieţii loc de veci. 

Mihai Constantinescu s-a confruntat multă vreme cu problemele de sănătate

Mihai Constantinescu a mai avut probleme de sănătate anul acesta. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă. La acea vreme, cântărețul a fost nevoit să-și anuleze toate concertele.

În ultimii zece ani, Mihai Constantinescu a suferit două intervenții la inimă. Cu 12 ani în urmă, medicii i-au montat artistului valve biologice, iar în 2017 a suferit din nou o intervenție chirurgicală pe inimă. Anul trecut, artistul era foarte optimist cu privire la starea lui de sănătate. Cântărețul era recunoscător că medicii au reușit să îl salveze. 

Fanii au venit să își ia "adio" de la solistul copilăriei lor
Fanii au venit să își ia "adio" de la solistul copilăriei lor

"În 2008, am suferit o dublă protezare valvulară aortică, realizată de prof. dr. Radu Deac, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. În toamna lui 2017 am făcut o a doua operaţie, întrucât una dintre valve s-a defectat şi a trebuit schimbată. Aşa că profesorul Radu Deac m-a pus în legătură cu profesorul Horaţiu Moldovan, din Bucureşti, în vederea unei operaţii pe cord deschis. A fost o operaţie foarte dificilă. Din cauză că am sângerat foarte mult, a trebuit să mă bage din nou în sală. A fost foarte dificil, însă, medicii m-au salvat. Acum, sunt refăcut, mă simt foarte bine. M-am recuperat foarte repede”, spunea Mihai Constaninescu în octombrie 2018, dar iată că problemele la inimă l-au chinuit mult şi după operaţiile pe cord, iar din cauza unui stop cardio-respirator a pierdut lupta pentru viaţă. Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi la orele 14.00 la cimitirul Ghencea. 

Citeşte şi:

Mihai Constantinescu a murit. Mesajele pline de durere ale fostei și actualei soții

Dragă Mihai Constantinescu,

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net