Imagini din noua casă a Adelei Popescu: Bucătăria e lux și a stârnit reacții pe Internet

image
Adela Popescu, încântată de noua ei bucătăriefoto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din Maldive, acolo unde au fost cu cei doi băieți ai lor și cu familia Laurei Cosoi, și se bucură acum de liniștea noului lor cămin. Adela Popescu a publicat pe Instagram câteva imagini din casa în care s-au mutat și unde, spune ea, bucătăria e piesa de rezistență.

Adela Popescu este însărcinată în 17 săptămâni și va avea tot băiețel. Familia extinsă nu va avea însă probleme de spațiu, pentru că a decis să schimbe vechea locuință cu una mai spațioasă. Mutarea s-a produs în Ajunul Crăciunului, iar de atunci vedeta a fost zgârcită cu imaginile din noul cămin. Acum însă s-a revanșat și a publicat pe rețelele sociale fotografii cu bucătăria, pozată din toate unghiurile.

image
Adela Popescu este însărcinată în 17 săptămâni și va avea tot băiețelfoto: Instagram

"Dragii mei, știu că am fost destul de zgârciți cu imagini din nouă noastră căsucă, dar știți cum e, am așteptat să punem la punct toate detaliile. Până așezăm și tablourile pe pereți, va arătăm bucătăria. E bijuteria casei, așa considerăm. Nu am făcut rabat de la nimic, mai ales că petrecem mult timp în ea și din experiența de până acum știm că electrocasnicele trebuie să fie de cea mai bună calitate", a scris Adela pe Instagram, unde reacțiile au fost dintre cele mai diverse.

image
Adela Popescu și-a prezentat bucătăriafoto: Instagram

Ce reacții a primit Adela pe Instagram după ce și-a prezentat bucătăria

"E prea sobru, părerea mea. Vouă să vă placă", "Nu prea seamănă a bucătărie. Impersonală, zic", "Foarte aerisită! Foarte frumoasă!", Modernă, rece, mult prea cubică, nu are deloc un aer primitor și nu lasă impresia de cămin cu 2 copii mici, dar gusturile nu se discută", "Nu mai e nimic de adăugat. Ochii mei sunt încântați peste măsura de rafinamentul din bucătăria voastră", au fost doar câteva dintre comentariile primite de Adela pe Instagram. Vedeta a răspuns, în mare parte, și a acceptat toate opiniile exprimate decent. "Să vezi când e plină de oale, roșii, avocado, struguri, portocale și cafea. Acum am ascuns totul pentru poze", a scris prezentatoarea de la "Vorbește lumea", înlocuită acum cu Lora.

Citește și:

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă. Cum arată livingul. Vedeta a ”udat” bucătăria cu pizza

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului. „Vom avea al treilea băiețel! Voi fi soacra cu trei nurori!”

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Roxana, alături Liviu Guță
taul mare1 jpg
Marian Petria FOTO arhiva personala (3) jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu