Imagini emoționante de la priveghiul lui Victor Socaciu. Cum l-au pozat oamenii pe marele folkist

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Victor Socaciu va fi înmormântat joi, 30 decembrie, în localitatea Cornu din Prahova. Artistul a fost vegheat toată noaptea la Sala Palatului, unde a fost depus marți dimineață. Acum, sicriul cu trupul său neînsuflețit se află la Palatul Parlamentului. Fanii l-au pozat pentru ultima dată.

victor socaciu png

Victor Socaciu, care a murit pe 27 decembrie la 68 ani, se află azi depus la Palatul Parlamentului din București. Familia și fanii l-au vegheat azi noapte în foaierul Sălii Palatului. Înmormântarea are loc joi, 30 decembrie, la ora 12, în localitatea Cornu, din Prahova, acolo unde a locuit în ultimii 10 ani. 

„Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova.", a anunțat Alessia Ana-Maria Socaciu, una dintre fetele regretatului cântăreț. Ea a precizat că miercuri, 29 decembrie, Victor Socaciu a fost depus la Palatul Parlamentului, între orele 12:00 - 14:00 la Palatul Parlamentului, întrarea principală C1, din colțul clădirii, aflată la intersecția dintre Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății. 

Accesul în Palatul Parlamentului se face în baza certificatului verde.", a mai scris Alessia. Soția lui, impresara Brândușa Simion ar fi vrut să îl înmormânteze la Cimitirul Bellu din București. „Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

„N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine/Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele/Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine/Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Brândușa”, este mesajul postat de soția lui Victor Socaciu pe pagina oficială de Facebook a cantautorului. Victor Socaciu și Brândușa Simion au fost mai întâi prieteni.

În anul 2016, Brândușa a devenit în mod oficial partenera de viață a lui Victor Socaciu. Aceasta i-a fost alături în fiecare clipă și l-a urmat în Canada atunci când a fost numit consul al României la Montreal. Impresara l-a ajutat pe artist să depășească fiecare moment dificil din viață. Anul acesta, Socaciu a avut mai multe probleme de sănătate. În aprilie a avut covid, după un festival de folk la Breaza, organizat mai mult online. În septembrie a ajuns la spital, cu rinichii, în 2009, acesta suferind o operație de transplant de rinichi. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net