Imagini superbe cu Simona Gherghe și familia, în vârf de munte, la zăpadă

image
Simona Gherghe, Răzvan Săndulescu și Ana Georgia se bucură de zăpada de la muntefoto: Instagram

La ora la care vă prezentăm această știre (5 ianuarie), în București e un soare superb, asfaltul e uscat, iar mercurul termometrelor arată -1 grad Celsius. Așa că nu e de mirare că doritorii de zăpadă au dat o fugă la munte. Printre ei se numără și Simona Gherghe, care ne-a arătat, pe Instagram, imagini superbe de pe Vârful Postăvarul.

Îmbrăcați corespunzător, cu obrajii pișcați de frig, dar cu zâmbete pe chip. Așa s-au fotografiat Simona Gherghe (40 de ani), soțul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu, și fiica lor, Ana Georgia (un an și jumătate). Cei trei se află în Poiana Brașov, într-o escapadă la zăpadă, așa că au urcat cu telecabina până la Vârful Postăvarul, unde i-a așteptat o priveliște de vis. "Regatul de gheață", a exclamat Simona, într-un filmuleț postat pe Instagram, când a văzut brazii acoperiți de zăpadă și pârtia perfectă. Micuța Ana Georgia părea și ea în elementul ei, iar Simona, însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta cu băiețel, s-a simțit perfect la cota 1799.

image
Peisaj de vis la cota 1799, în Masivul Postăvarul

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces direct" (Antena 1), a anunțat că este gravidă la finalul lunii noiembrie. „Vreau să spun că… sunt însărcinată! O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.

image
Micuța Ana Georgia s-a simțit foarte bine
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
andreea esca si alexia eram
cub andreea banica animat gif
gaz pixabay com jpg
Tragerea loto -loterie FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png