Imagini superbe cu Simona Gherghe și familia, în vârf de munte, la zăpadă

image
Simona Gherghe, Răzvan Săndulescu și Ana Georgia se bucură de zăpada de la muntefoto: Instagram

La ora la care vă prezentăm această știre (5 ianuarie), în București e un soare superb, asfaltul e uscat, iar mercurul termometrelor arată -1 grad Celsius. Așa că nu e de mirare că doritorii de zăpadă au dat o fugă la munte. Printre ei se numără și Simona Gherghe, care ne-a arătat, pe Instagram, imagini superbe de pe Vârful Postăvarul.

Îmbrăcați corespunzător, cu obrajii pișcați de frig, dar cu zâmbete pe chip. Așa s-au fotografiat Simona Gherghe (40 de ani), soțul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu, și fiica lor, Ana Georgia (un an și jumătate). Cei trei se află în Poiana Brașov, într-o escapadă la zăpadă, așa că au urcat cu telecabina până la Vârful Postăvarul, unde i-a așteptat o priveliște de vis. "Regatul de gheață", a exclamat Simona, într-un filmuleț postat pe Instagram, când a văzut brazii acoperiți de zăpadă și pârtia perfectă. Micuța Ana Georgia părea și ea în elementul ei, iar Simona, însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta cu băiețel, s-a simțit perfect la cota 1799.

image
Peisaj de vis la cota 1799, în Masivul Postăvarul

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces direct" (Antena 1), a anunțat că este gravidă la finalul lunii noiembrie. „Vreau să spun că… sunt însărcinată! O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.

image
Micuța Ana Georgia s-a simțit foarte bine
Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg